Peet ICT introduceert: Triumph Adler printers

Op bijna ieder kantoor staat wel een Canon, Kyocera of HP. Het zijn de meest bekende all-in-one printermerken in Nederland. Toch kiest Peet ICT, verzorger van netwerkoplossingen voor MKB-bedrijven, voor een ander merk: de Triumph Adler.

“De machine is hetzelfde als een Kyocera, maar dan met een betere prijsstelling”, licht Lionel Peet toe. De Triumph Adler is met marktleiderschap in Duitsland en Frankrijk bepaald geen kleine speler. “En de machines bieden ongekende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een efficiënte afhandeling van scans. Gescande documenten plaats je rechtstreeks in elke willekeurige map op je computer. Je bent dus geen tijd meer kwijt met het ophalen van documenten in een tijdelijke map of e-mail.”

Het leveren van all-in-one printers is bij Peet ICT vrij nieuw. “We merkten dat onze klanten soms tegen problemen aanliepen. Wij hadden hun complete bedrijfsnetwerk verzorgd, maar printers moesten ze elders kopen. Als daar dan iets mee aan de hand was, zaten ze soms tussen het kastje en de muur. Nu kunnen we alles voor onze klanten uit handen nemen. Dat is ook ons kenmerk, dat we het aanspreekpunt zijn voor alle internet-gestuurde apparatuur van een klant. Werkt de slagboom niet? Hapert het toegangssysteem van het pand? Dan bellen wij met de leverancier. De klant hoeft zich nergens zorgen over te maken.”

De specialisten van Peet ICT laten op Contacta zien wat ze kunnen. “We demonstreren het scannen met de Triumph Adler en laten zien wat er, met koppeling aan de juiste software, nog meer mogelijk is. Zoals een automatisch doorlopend systeem van inscannen, fiatteren en afhandelen van facturen.” Bezoek de stand van Peet ICT op het BCK-plein op Contact sowieso even, want misschien wint u de gratis scan wel, waarbij Peet ICT binnen uw bedrijf kijkt welke systemen geoptimaliseerd en voordeliger gemaakt kunnen worden. “Printercontracten kunnen bijvoorbeeld vaak 30-40% goedkoper.”

Peet ICT staat op Contacta, op stand nummer 409

www.peetict.nl
0113-853695
Noordstraat 1a
4493 AE Kamperland

Tekst: Kim de Booij
Fotografie: Jan de Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *