Peet ICT neemt Acinda ICT over

Kamperland, 21 mei 2021 – Peet ICT te Kamperland neemt met ingang van 1 juni 2021 de activiteiten van Acinda ICT over.

Overname

Acinda ICT in Goes is de partner voor netwerkinstallaties, systeembeheer en printeronderhoud. Met een trackrecord van jaren en een diversiteit aan klanten is Acinda ICT een bekende speler in Goes en omstreken.

Groei

Peet ICT neemt Acinda ICT over en zet hiermee de volgende stap in de groeistrategie. De positie in de Zeeuwse IT branche wordt hiermee verder uitgebreid.
De klanten van Acinda ICT houden dezelfde contactpersoon en mogen rekenen op dezelfde stabiliteit en kwaliteit in dienstverlening. De klanten zullen uiteraard gebruik kunnen maken van de kennis en kunde van het Peet ICT team en daardoor wordt ook de dienstverlening van Acinda ICT uitgebreider.

De vestiging in Goes aan de Dirk Dronkersweg blijft geopend en de contactgegevens blijven gelijk. Voor de huidige klanten van Acinda ICT veranderd er dus praktisch niets.

Meer informatie?

Peet ICT B.V.
Lionel Peet
Telefoon: 0113-853695
info@peetict.nl

Bron: persbericht per mail
21-5-2021 16:07

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"52abca6ca3","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"34014","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */