Perfecte doorstroming met het Perfect® systeem

Haringman, Bleijko en Fassaert Beton
RRF_zb_haveneditie_fassaertbetonEen rioleringsput uit één stuk, in elk gewenste vorm en met een perfecte doorstroming. Dat is de Perfect®-put, een ontwerp van Haringman, Bleijko en Fassaert Beton, onderdeel van De Hoop Terneuzen. “Onze rioleringsput heeft geen losse onderdelen en is sneller en eenvoudiger te plaatsen.”

 De Perfect®-put is ontwikkeld en wordt geproduceerd door Fassaert Beton uit Westdorpe. Verkoop verloopt via Beijko en Haringman. De Perfect®-put wordt gemaakt van hoogwaardige zelfverdichtende beton, voor een gladde uitstraling en een goede doorstroming. Door een geavanceerd productiesysteem kan de put worden gemaakt in elk gewenst stroomprofiel.

“Alle onderdelen, zoals aantal, soort, hoekverdraaiing en verval van de buisaansluitingen, worden op maat uitgevoerd”, vertelt commercieel directeur Antoine Thoen. “Door verbindingsringen direct in de beton te storten, hoeven we geen losse afdichtringen mee te leveren. Daarmee is de put eenvoudiger en sneller te plaatsen.” In sommige gevallen is een ingestorte ring zelfs overbodig, door de perfect ronde sparingen. Zelfs na tientallen jaren van verantwoord gebruik, blijven de verbindingen passend.

Door de traploze uitvoering van hoeken en verval wordt een optimaal stroomprofiel gerealiseerd. Hiermee worden ophopingen voorkomen en heeft de put een betere doorstroming en dus minder onderhoudskosten. “De Perfect-put biedt een lange levensduur en lagere onderhoudskosten, naast een gunstige ‘carbon footprint’ door gering verbruik van grond- en hulpstoffen, een slimme productiemethode en lager gewicht.”

Bleijko betonindustrie                                       Haringman betonwaren
Mariadijk 6A                                                      Houtkade 18
4588 KJ Walsoorden                                         4463 AC Goes
0114 684000                                                     0113 271147

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.