Perfecte match door persoonlijke aanpak

Kees01-Blauw-Robertstienezen“Onze persoonlijke aanpak, dat waarderen onze klanten en uitzendkrachten”, vertelt Kees van Hassel, senior rayonmanager van Randstad. “Dat doen we door te investeren in lokale dienstverlening, met vestigingen in Middelburg, Goes en Terneuzen. Want als je de lokale markt goed kent, kun je beter inspelen op de vraag. Daarom gaan we veel bij onze klanten langs. Zo proef je de bedrijfscultuur en kun je een betere match tot stand brengen.”

#wordenwiejebent
Zonder kandidaat geen match. Met de campagne #wordenwiejebent zet Randstad nóg een stap om de mens achter het cv beter te leren kennen. Welke drijfveren, passies en ambities heeft iemand? Als je weet dat een kandidaat werk zoekt om een bepaalde droom te verwezenlijken, zoals het kopen van een huis, kun je iemand makkelijker plaatsen.

Kennis delen
“We merken dat de nieuwe wet Werk en Zekerheid veel vragen oproept bij onze klanten. We springen hier op in door het delen van onze kennis: met workshops, persoonlijk advies of door onze Werkpocket cadeau te doen, waarin alle regelgeving is opgenomen. Ondernemers willen bezig zijn met ondernemen en zoeken vooral goed personeel, vast en/of flexibel. Dat geldt ook voor de vakantieperiode: tegen een gereduceerd tarief zetten we studenten of scholieren in. Die korting geldt in juni, juli en augustus.”

Randstad
Goes 0113-274800
Middelburg 0118-680050
Terneuzen 0115-640300
www.randstad.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *