©Anneke Veronica Photography

Persoonlijk, deskundig en scherpe tarieven

©Anneke Veronica Photography

John Meijer Administraties & Adviseurs in Goes staat voor persoonlijk contact, specialistische kennis en scherpe tarieven. Mkb-ondernemers weten de weg naar zijn kantoor makkelijk te vinden. “We bedienen alle sectoren en hebben via het samenwerkingsverband Fiscount toegang tot accountants, fiscalisten en juristen.”

John zit al ruim twaalf jaar in het vak. De stap naar een eigen kantoor maakte hij in 2012. “Het kantoor waar ik werkte, werd te groot. Er was minder ruimte voor persoonlijk contact terwijl de tarieven stegen. Ik wist dat het anders kon, en dat heel veel klanten het ook anders willen.”

Specialisten 


Inmiddels bedient John Meijer ondernemers in heel Zeeland. Zij doen een beroep op hem voor zaken als administratieverwerking, jaarrekeningen, aangiften btw, inkomsten- en vennootschapsbelasting en fiscaal advies. “Onze kracht is dat we door onze bescheiden omvang ook bescheiden kunnen factureren. Ik kan terugvallen op Fiscount voor advies en mocht een klant echt een serieuze casus hebben, dan kunnen we via het samenwerkingsverband een specialist inschakelen. Natuurlijk moet die dan betaald worden, maar dat doet die ene klant uitsluitend voor die specifieke opdracht. Zo hou ik de tarieven acceptabel en de service optimaal.”

Schoendoos of digitaal


Bij John staan de wensen van de klant centraal. “Wil iemand een schoenendoos met bonnetjes inleveren, dan is dat prima. Daarnaast hebben we klanten die volledig digitaal gaan. Voor ons allemaal goed, als de klant tevreden is, zijn wij dat ook.”

John Meijer

Administraties & Adviseurs

Frans den Hollanderlaan 21

4461 HL  Goes

0113-230405

www.jmaa.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.