Persoonlijke aandacht voor startende ondernemers

VanVorenEen beginnende ondernemer die bij Van Voren Accountants in IJzendijke aanklopt, is verzekerd van persoonlijke aandacht en betrokkenheid. “Wij helpen ze niet alleen op weg, maar houden de vinger aan de pols.”

Van Voren Accountants is in 1999 opgericht door Peter van Voren. “Toen werkten we met twee man, inmiddels hebben we een hecht team van elf personen”, vertelt Peter van Voren. Dochter Annabel werkt sinds 2004 ook in het bedrijf.

Het kantoor werkt vooral voor het MKB. “Kleine tot middelgrote bedrijven, met maximaal 50 man personeel en een omzet tot zo’n 8 miljoen. We werken voor bedrijven in alle sectoren, van dienstverlening en horeca tot landbouw. En iedereen krijgt persoonlijke aandacht.”
Annabel van Voren vult aan: “We doen meer dan alleen het standaardwerk, zoals de jaarrekening en de aangiftes. We hebben regelmatig contact met onze klanten voor tussentijdse rapportages en overleg. Onze klanten kunnen ons zien als hun sparring partner, bijvoorbeeld bij vragen over investeringen.”

Van Voren Accountants begeleidt veel startende ondernemers. “We helpen bij het zoeken naar financiering en het opstellen van de begroting en houden daarna de vinger aan de pols. Bij het opmaken van de jaarrekening en de aangiftes leggen we die cijfers naast de eerder opgestelde begroting. Is er uitgekomen wat ze eerder verwachtten, of niet?”

Van Voren Accountants
Hoogstraat 3
4515 AP IJzendijke
0117-302 874
vanvoren.nl

Tekst: Liesbet Mallekoote
Fotografie: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.