Plezier in monumentale boerderij

Bij Land & Zeezicht in Kamperland hangt elke dag de vlag in top. Wapperend verwelkomt de driekleur de arriverende gasten. Evenementenlocatie Land & Zeezicht ligt middenin het verstilde polderlandschap, op steenworp afstand van het Veerse Meer. Het is niet alleen de omgeving die deze locatie zo uniek maakt. De prachtig gerestaureerde monumentale schuur is indrukwekkend groot. Hier is alles mogelijk.

De wanden van de gerestaureerde schuur van Land & Zeezicht zijn gedecoreerd met lange, witte draperieën. Aan de eikenhouten balken hangen enorme witte kroonluchters. Het zijn de restanten van een bruiloft. Ongeveer halverwege staat een scheidingswand. “Flexibele wanden maken de ruimte geschikt voor een intiemere bruiloft of een kleiner feest”, zegt Arie de Koning die Land & Zeezicht samen met zijn broer Simon de Koning exploiteert. “Laten we die weg, dan zijn hier zevenhonderd mensen tegelijk welkom voor een partij.”

Full service
Op de plaats van de monumentale boerderij stroomde ooit het water in ‘t Veerse Gat. Na de inpoldering was het Cornelis Jacobus Versluis die in 1823 de eerste steen legde voor boerderij Land & Zeezicht. Veranderingen in de landbouwsector daagden de gebruikers van de schuur steeds uit tot een aanpassing aan de wensen van de tijd. De laatste grote verandering was een renovatie en herbestemming in 2010. Vanaf de opening in mei van dat jaar is Land & Zeezicht een officiële trouwlocatie. Tegelijkertijd is een succesvolle samenwerking aangegaan met Hofman Productions uit Goes en Catering & Partyservice Kallewaard uit Colijnsplaat. De drie partners verzorgen de feesten vanaf de uitnodiging tot en met de volledige invulling van de dag. Samen bieden ze full service.

Verrassingen
“Omdat we samenwerken nemen we onze klanten een grote zorg uit handen”, zegt cateraar Ko Kallewaard. “Alle afspraken lopen via mij. Dat is onze kracht. Wij regelen alles. Voor bedrijven is dat ideaal. Als ze met ons in zee gaan, besparen ze de fee voor een evenementenbureau.” Nu een locatie voor een bruiloft, dan weer voor een seminar of een gigantisch personeelsfeest met een bijzonder thema. Bij elk feest ondergaat de schuur een gedaantewisseling. Eelco Hofman van Hofman Productions uit Goes wendt voor elke partij zijn onuitputtelijke creativiteit aan. Samen met Ko zorgt hij voor de juiste sfeer. “Verlichting, geluid meubilair en decoratie worden zodanig ingezet, dat de bezoekers de schuur niet meer als zodanig herkennen. Of het gaat om een loungefeest of een klassiek diner. Alles is mogelijk. Ik hou ervan om onze gasten te verrassen. Om ze iets te laten beleven dat ze nog lang zal heugen.”

 

Boerderij Land & Zeezicht
St. Felixweg 3 | 4493 PR KAMPERLAND
T. 0113-376015 | I. www.boerderijlandenzeezicht.nl

Catering & Partyservice Kallewaard
Ringweg 24 | 4486 BH COLIJNSPLAAT
T. 0113-693090 | I. www.kallewaard.nl

Hofman productions
Jan Greshofflaan 22 | 4481 DD Kloetinge
T. 0113-220000 | I. www.hofmanproductions.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *