Pop up-stores voor ‘De Dag van de Architectuur 2014’

In aanloop naar ‘De Dag van de Architectuur 2014’ – waar heel Zeeland kennis kan nemen van wat interieur- en landschapsarchitecten nu werkelijk allemaal doen en wat hun toegevoegde waarde is -worden er in verschillende Zeeuwse steden pop up-stores geopend.

 

Donderdag 13 febr j.l. was de kick-off in Goes. Vanaf aanstaande vrijdag 28 februari is Terneuzen voor 3 weken aan de beurt. Daar in de Noordstraat nr 79 kunnen particulieren en zakelijke belangstellende informatie krijgen over zowel het expo-event, dat op 20 en 21 juni wordt georganiseerd, als over de ‘Zeeuwse Architectuurprijs’.

Op de facebookpagina van DVDA ZEELAND is meer info te vinden over de architectuurprijs, het expo-event en de pop up-stores.

Deze activiteiten worden georganiseerd door Architectuur Atelier Zeeland.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"7437","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */