Poppe Installatietechniek – Actief in MVO

Poppe Installatietechniek is finalist in de MVO-prijs, waarbij alles draait om ondernemen met respect voor mens en milieu. Hoe je dat doet? Maak het concreet.

“Vaak doe je al veel, maar blijft het op de achtergrond”, zegt Ilze Poppe. “Wij zijn altijd al betrokken geweest bij onze klanten, medewerkers en het milieu. Maar door actief aan de slag te gaan met waarom je iets doet en hoe je dingen continu kunt verbeteren, krijgt het meer houvast. Ook bij onze medewerkers, die we hier actief bij betrekken.”

Zo heeft Poppe Installatietechniek haar kernwaarden samen met de medewerkers vastgesteld. “Ze moeten ook bij hen passen, anders werkt het niet. We werken ook actief samen aan verbetertrajecten en hebben oog voor werkplezier. Planners en monteurs laten we bijvoorbeeld met elkaar meelopen, zodat er meer inzicht in en begrip komt voor elkaars uitdagingen. Dat werkt een stuk fijner.”

Kansen geven aan statushouders, een actieve rol spelen in technisch onderwijs en duurzaamheid stimuleren. Poppe Installatietechniek doet het. “Het biedt kansen voor iedereen. Voor klanten, medewerkers én ons als organisatie.”

Poppe Installatietechniek
Hulsterweg 75C
4587 LG Kloosterzande
Tel. 0114-681243
info@poppeinstallatietechniek.nl
www.poppeinstallatietechniek.nl

Tekst: Kim de Booij
Fotografie: Freddy Dirkx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.