Preview Zeeland Business 1-2012 Financieel Management

Zeeland Business magazine nr. 1-2012 komt eraan met het thema ‘Financieel Management’. In de coverstory geeft een team van Pekaar & Partners (zie afbeelding) uitleg over Green Energy Technology, waarmee zij aangeven zeer serieus met verduurzaming van hun bedrijf bezig te zijn. En vanzelfsprekend doen we verslag van de 18e editie van het zogenaamde ‘Financial Diner’, de jaarlijks door Zeeland Business georganiseerde culinaire discussieavond voor Zeeuwse bankdirecteuren en accountants. Dit jaar waren we te gast bij het ‘jonge’, maar toch reeds gerenommeerde restaurant ‘Katseveer’ (1 Michelinster) aan de Oosterschelde bij de Zandkreekdam.

Overige redactionele items met betrekking tot het thema ‘Financieel Management’ zijn onder andere: ‘Ruimte voor ondernemen’ “(financiële veranderingen in 2012); ‘Besparing op personeelskosten?’ (werkkostenregeling); “Bezwaar maken heeft altijd zin” (WOZ-waarde) en ‘Innoveren is financieren’ (subsidiemogelijkheden).

Wilt u Zeeland Business magazine ook ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: nu@zeelandbusiness.nl. Meer informatie over publiciteit voeren via Zeeland Business Media ontvangt u van Tim van den Berg: tim@zeelandbusiness.nl.

Ook losse items uit het magazine zijn op deze website terug te vinden. Redactionele artikelen zijn te bekijken onder de kolom ‘ZB magazine’ en enkele advertorials onder ‘Bedrijfsprofiel’. Eerder verschenen edities kunnen ook in zijn geheel digitaal worden bekeken onder de rubriek ZB magazine.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *