Primeur Startersnetwerk 18 maart 2015

NetwerkenDe eerste avond van het nieuwe, unieke Zeeuwse Startersnetwerk wordt gelanceerd op 18 maart 2015. Om de slaagkansen van starters te vergroten en hen te helpen effectief te bouwen aan een resultaat gevend netwerk, organiseert Zeeland Business in samenwerking met de Zeeuwse Rabobanken vier maal per jaar dit netwerk.

Vier van de vijf startende bedrijven staakt de activiteiten binnen anderhalf jaar. Vervelend voor starters en zijn of haar gezin, de investeerders, klanten, leveranciers, de economie enzovoorts. Terwijl juist in het netwerk van starters vaak veel kansen liggen. Dit vereist echter wel een juiste aanpak. Het Zeeland Business StartersNetwerk voorziet in een netwerk en oefent starters in het effectieve netwerken, waardoor een bezoeker meer relevante contacten op doet. Daarnaast worden voor starters belangrijke thema’s behandeld, zoals Financieel Management op deze eerste bijeenkomst.

De Rabobank is hoofdpartner van het Startersnetwerk is bereid gevonden haar expertise te delen over dit onderwerp. Financiering, verzekering, betaalverkeer en dergelijke komen aan bod zoals u ziet in het onderstaande programma.

Het Zeeland Business StartersNetwerk dekt haar kosten door middel van vriendelijke lidmaatschapstarieven. Het is echter mogelijk om de sfeer te proeven door de eerste keer het netwerk gratis en vrijblijvend te bezoeken. Schrijf je dan ook snel in voor deze eerste bijeenkomst via dit formulier of onderaan deze pagina.

Programma 18 maart:

17.45 Ontvangst
18.00 Broodjesbuffet
19.00 Kennissessies door de Rabobank
– Wat kun je verwachten van je bank?
– Hoe schrijf ik een Ondernemersplan?
– Hoe vraag ik een financiering aan?
– Overige vragen
Sprekers zijn Marc Raas, manager MKB en Robbert van Straalen, Verkoop & Service adviseur Ondernemersdesk.
19.40 Ervaren Ondernemer aan het woord: Ard van de Kreeke
20.00 Pauze
20.15 Introductie Effectief Netwerken door Arne Hulstein
20.30 Effectief Netwerken in de praktijk
21.15 Einde bijeenkomst

 

Locatie:

Rabobank Goes

Rabobank Oosterschelde
Livingstoneweg 13
4462 GL Goes
Plan uw route hier.

 

Arne HulsteinArne Hulstein

Als ondernemerscoach mag ik bij veel bedrijven in binnen- en buitenland in de keuken kijken. Elke keer wordt dan weer bevestigd hoe belangrijk het is om een goed netwerk te hebben en te onderhouden. Vaak is het namelijk het netwerk van de ondernemer dat het verschil maakt. Ik probeer altijd mensen uit te dagen om nieuwe mensen op te zoeken. In de mix van oprechte interesse, openheid naar anderen en passie voor de eigen dienst of het eigen product zit de sleutel tot het effectief maken van het eigen netwerk. Voor mijzelf heeft dat een wereldwijd netwerk opgeleverd met geweldige mensen. Daarom weet ik zeker dat het voor u ook succesvol zal zijn.

 

Rabobank-logoHoofdpartner Zeeuwse Rabobanken

Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Daarnaast biedt de Rabobank uiteenlopende mogelijkheden aan op het gebied van betalen, sparen, financieren en verzekeren voor Starters.

 

Marc RaasMarc Raas, manager MKB

Marc Raas heeft een afwisselende carrière binnen Rabobank Goeree-Overflakkee en Rabobank Oosterschelde gericht op het verlenen van service aan zakelijke klanten. Als procesondersteuner begonnen en doorgegroeid via bedrijvenadviseur en teamleider virtuele bank zakelijk naar manager MKB weet hij als geen ander het belang van een stabiele en goed functionerende basis voor jouw bedrijf.

 

Robbert van Straalen

 Robbert van Straalen, Verkoop & Service adviseur Ondernemersdesk

Robbert van Straalen heeft Commerciële Economie gestudeerd en is na diverse stages in februari 2011 begonnen met afstuderen bij Zeeland Zakelijk. Afstudeerscriptie stond in het teken van (online) marketing & communicatie. Afgestudeerd in november 2011. In september 2012 begon hij als Verkoop & Serviceadviseur Particulieren bij Rabobank Oosterschelde en per 1 juni 2014  heeft hij de overstap gemaakt naar bedrijvenadvies als Verkoop & Serviceadviseur Bedrijven. Daarnaast is hij sinds 1 oktober Rabobank ambassadeur van Kapelle.

 

Ard van de KreekeArd van de Kreeke, eigenaar ‘t Hof Welgelegen, voorheen eigenaar BioX Group en Recyfeed BV

Ard van de Kreeke is om het zo eens te zeggen: meervoudig ervaren ondernemer. In de afgelopen jaren heeft hij reeds twee ondernemingen gestart, sterk laten groeien maar ook diep zien dalen. En nu is hij succesvol eigenaar van ‘t Hof Welgelegen en bedient daarmee via verschillende unieke concepten zijn markt. Hij kijkt er naar uit zijn boeiende en leerzaam verhaal met ons te delen. Leer over het grijpen van kansen en vermijden van valkuilen.

 

Je schrijft je gratis en vrijblijvend hieronder in voor het eerste ZB StartersNetwerk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *