Professionals met passie voor elektrotechniek

artikel-20-foto-1Propema Elektrotechniek BV uit Serooskerke is gespecialiseerd in elektrotechniek voor bedrijven die actief zijn in de industrie, offshore en maritieme sector . Daarnaast heeft het bedrijf volop kennis in huis op het gebied van LED verlichting, zowel voor binnen als buiten.

Propema Elektrotechniek is een jong bedrijf, dat zeven jaar geleden startte als eenmanszaak. Nu zijn er verschillende monteurs in dienst en wordt binnenkort de rechtsvorm omgezet naar een BV.

Flexibel
Propema Elektrotechniek is een gerespecteerde, elektrotechnische partner voor service- en onderhoudscontracten, paneelbouw, modificaties en bekabeling. Door de bescheiden omvang en de platte organisatiestructuur kan Propema Elektrotechniek snel schakelen. Kenmerkend voor de werkwijze is het voortdurende streven naar kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en het denken in oplossingen. De monteurs van Propema beschouwen het als een uitdaging om mee te denken over afwijkende constructies, unieke toepassingen in schakelkasten en bijzondere maten en uitvoeringen.

24/7 beschikbaar
In de industrie is Propema onder ander actief met ontwerpen, leveren en integreren elektrische installaties en elektronica. Niet alleen de bekabeling, maar een compleet pakket aan componenten. Het elektrotechnische bedrijf voorziet fabrieken van elektrische infrastructuur, bijvoorbeeld met behulp van besturingstechnieken, automatisering en elektronica. En natuurlijk staan de monteurs voor storingen en onderhoud 24/7 klaar. Ook binnen de offshore en maritieme sector is Propema een welkome partner. Uit alles blijkt dat de medewerkers betrokken, ondernemende professionals zijn met een passie voor elektrotechniek.

ContactaNL2016 standnr. 833
Propema Elektrotechniek BV
De Zompe 47
4353 RT Serooskerke

E: info@propema.nl
T: 0118 435233

www.propema.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *