Profile Car & Tyreservice Zeeland – Veel meer dan banden

Bij Profile Car & Tyreservice Zeeland kun je voor veel meer terecht dan alleen nieuwe banden en het wordt tijd dat iedereen dat weet. Daarom begint Profile een marketingcampagne voor de zakelijke markt. De vestiging in Goes doet de aftrap. “Wij hebben al jaren alle specialiteiten onder één dak.”

Profile Car & Tyreservice Zeeland heeft vier vestigingen: in Goes, Middelburg, Terneuzen en Hulst, vertelt directeur Enrico Plasschaert. Hij zwaait hier de scepter samen met mededirecteur Gerco Murre. “In totaal hebben we een kleine vijftig medewerkers in dienst.”

Profile stond lang bekend als Profile Tyre Centre, met het woord ‘Tyre’ prominent in het logo, vertelt Plasschaert. “Maar we doen al jaren universeel onderhoud, net als de meeste andere vestigingen in het land. De laatste jaren is landelijk de focus erop gericht het onderhoud op alle locaties uit te breiden en daar meer bekendheid aan te geven. Voor de klant moet het duidelijk zijn dat die bij elke vestiging van Profile Car & Tyreservice hetzelfde aanbod mag verwachten.”

Goes is aangewezen als pilot, om die bekendheid te helpen vergroten. “Ondernemers in de omgeving ontvangen een brief en een brochure, met een kennismakingsaanbod. Zo willen we de zakelijke klant laten zien wat we te bieden hebben: van apk en onderhoud tot banden en een specialistische uitlijnservice, voor zowel personen- en bestelwagens alsook vrachtwagens en landbouwvoertuigen. En natuurlijk met gratis WiFi, vervangend vervoer of een haal- en brengservice.”

Profile Car & Tyreservice Zeeland
Verrijn Stuartweg 14a
4462 GE Goes
T. 0113 215 285
E. goes@profile.nl
I. www.profile.nl/goes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.