Meijling & Sarneel

Het starten van een eigen onderneming begint met het nadenken over de juiste rechtsvorm. Begin je alleen, of met anderen? Loop je het risico aansprakelijk gesteld te worden en wil je jezelf daartegen indekken? Huijbregts Notarissen & Adviseurs weet precies de voor- en nadelen van de rechtsvormen en zoekt met jou naar de meest geschikte vorm. Huijbregts zorgt voor de oprichting en de begeleiding van de door jou gekozen ondernemingsvorm. In een praktische seminar legt Hans Gräler uit waar jij, als starter, aan moet denken en rekening mee moet houden.

Deze workshop zal in het teken staan van de belangrijkste juridische aspecten voor een startende ondernemer. Tijdens deze workshop zullen de verschillende rechtsvormen voor een (startende) onderneming aan bod komen, de aansprakelijkheid van de ondernemer en praktische tips en zullen we aandacht vragen voor de gevolgen op het gebied van huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomst en het (levens)testament.

Tijdens deze workshop zullen de verschillende rechtsvormen voor een onderneming, bestuurdersaansprakelijkheid en praktische tips aan bod komen.