Peter Kramer

  • Werknemers zijn uw belangrijkste bedrijfskapitaal. Voor het op peil houden van kennis, vaardigheden en motivatie van deze mensen is DINS Safety Training het juiste adres.

De opleidingen die wij aanbieden zijn onder te verdelen in de sectoren Transport en Logistiek, Veiligheid, Milieu, Grond-, Weg-, en Waterbouw en Petrochemie.

Wij zijn gelieerd met erkende opleidingsinstituten. De opleidingen worden op basis van open inschrijving georganiseerd daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de opleiding in-company te verzorgen. Dan worden de specifieke wensen van uw bedrijf als uitgangspunt genomen.

Om de kwaliteit in de VCA keten te waarborgen is DINS Safety Training VCA* gecertificeerd en onze opleidingen zijn hierdoor gecertificeerd en landelijk erkend.

DINS Safety Training verzorgt tevens alle opleidingen van de Stichting Opleidingen Gids (SOG), onderdeel van de stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). De opleidingen en examens worden verzorgd volgens de eind- en toetstermen van deze gids onder toezicht van de VCA Infra. De SOG gediplomeerden worden opgenomen in het Centraal Diploma Register van VCA infra. Een overzichtelijke site waar snel en makkelijk controle kan worden gehouden over juiste certificering van werknemers en ingehuurde krachten