Als leider je zakelijk en persoonlijk leven naar het volgende level tillen

Als leider je zakelijk en persoonlijke leven naar het volgende level tillen
Omring je met leiders. Wanneer krachtige ondernemers, echte leiders, zich omgeven met soortgelijken gebeurt er iets bijzonders.

Doelgroep:
Bedrijfseigenaren, CEO’s, directeuren, managers

Doel:
Bepalen waar sta je vandaag en waar wil je naartoe. Ik help je met het implementeren van de strategie om te krijgen wat je wilt. Bijzonder uitdagende doelen in extreem korte tijdspannes.

Duur:
6 maanden lidmaatschap van het krachtige business netwerk ‘Leadership Experience’ met 6 live bijeenkomsten van een volledige dag + 1 online meeting van 1u per week

+ 3 maanden 1-op-1 coaching van SLBS coach Simon De Clerck: 1 volledige dag kick-off en vervolgens elke week 1u spreken

Vereiste:
100% commitment

Prijs:
Te bespreken na een intakegesprek waarbij een mogelijke match bekeken wordt.

Docent:
Dhr. Simon de Clerck

Contact & informatie:
Dhr. Simon De Clerck
Tel 0032-470235587
simon.declerck@slbs.eu

https://www.straightlinebusinessschool.nl/coaches/simon-de-clerck/

VOOR WIE IS DE LEADERSHIP EXPERIENCE?
De ‘LEX’ is voor ondernemers, CEO’s en directeuren met een serieuze business. Je hebt als eindverantwoordelijke de belangrijkste leidinggevende rol binnen je team, en daar ben je je bewust van. Je bent succesvol. Je hebt financieel niets te klagen. Alles loopt en er lijkt geen directe reden te zijn om dingen te veranderen. Maar jij bent een winnaar, en winnaars staan niet stil. Winnaars vergelijken zich niet met de gemiddelde mens. Winnaars meten zich aan zichzelf. Jij voelt dat er meer in jezelf zit dan je er nu uit haalt. Jij voelt dat er meer in je business zit dan jullie er nu uit halen. En ondanks dat alles ‘goed’ gaat, knaagt het aan je en wil je dit plafond doorbreken. Je weet dat er meer mogelijk is dan dit. En het allerbelangrijkst; Je bent bereid het werk te doen om de meest krachtige, effectieve en waardevolle versie van jezelf te creëren, om vervolgens de doelen te bereiken die je stelt.

Contact & informatie:
Dhr. Simon De Clerck
Tel 0032-470235587
simon.declerck@slbs.eu

WAT IS HET DOEL VAN DE LEADERSHIP EXPERIENCE?
“It’s lonely at the top” is een uitdrukking die we allemaal kennen. Het klinkt interessant, alleen is het totale bullshit. Soms lijkt het zo omdat de verhouding tussen ‘gewone mensen’ en leiders niet in ons voordeel werkt. Het doel van de Leadership Experience is om de krachtige conversatie die zich binnen in jou afspeelt, ook rondom je te creëren. Dit doen we door leiders zoals jij samen te brengen. Samen versterken we de krachtige dialoog die zo moeilijk te vinden is in de ‘gewone’ wereld. Wanneer leiders zich met leiders omringen ontstaat er iets bijzonders. Wanneer jij je omringt met gelijkgestemden ga je mogelijkheden ervaren die je voorheen niet eens kon zien.

Deze training wordt gegeven door

Simon de Clerck

Simon de Clerck

Als SLBS Coach behoort Simon tot de top van high performance coaches van ons land en werkt uitsluitend met de meest gedreven ondernemers, CEO’s, directeuren die hun zakelijke en persoonlijke leven naar het volgende level willen tillen.

Hij heeft zelf 2 internationale bedrijven opgericht die beiden uitgegroeid zijn tot internationale trendsetters in de sector en kan zich daarom heel goed inleven in de alledaagse uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt.

Hij is in staat om uitzonderlijke resultaten te bereiken in extreem korte tijdframes. Naast het zakelijke aspect weet hij tenslotte een enorm grote impact te maken op de kwaliteit van het leven van zijn cliënten inzake persoonlijke relaties en hun gezondheid. Want een goede balans is key voor een langdurig krachtig leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *