Ambassadeur in één uur

Ambassadeur in één uur
Deze workshop richt zich op bedrijven die in vakmanschap én communicatie willen uitblinken.

Data en locatie:
In overleg maken we een afspraak voor de datum en de locatie.

Prijs:
295 euro (excl. BTW)

Trainer:
Patty van Kerckhoven en/of Ellen van Troost.

Referenties:
Schildersbedrijf Noom: directeur Johan Noom: De Training Factory verzorgde deze sessie voor onze toolboxmeeting begin 2017. Onze klanten vertellen mij dat onze medewerkers enthousiast zijn over hun werk bij Noom Schilders. Daar ben ik blij mee.

Barrista Facilitair: mede-eigenaar Christa de Wit: Mijn medewerkers zijn de uitstraling van mijn bedrijf. Mijn dames zeggen wel eens, als er een nieuwe dame bijkomt: “Dat is de Barrista manier, je werkt niet meer bij die of die, dit is zoals de Barrista manier is.” Dat voelt goed. (najaar 2017)

 

Geïnteresseerd? Ga naar de Training factory voor meer informatie.

Kun jij met een gerust hart al je medewerkers naar je klanten sturen? Zijn ze ware ambassadeurs van je bedrijf, waar jij als ondernemer op kunt bouwen en vertrouwen?

In onze sessie ‘Ambassadeur in één uur’ gaan we met jouw medewerkers in gesprek. We geven kort uitleg over ons ambassadeursmodel en geven tips hoe zij zich als ambassadeur kunnen gedragen. Een bondig, interactief programma voor jouw toolboxmeeting.

Geïnteresseerd? Ga naar de Training factory voor meer informatie.

We gaan samen in gesprek met jouw medewerkers. Wat betekent het ambassadeurschap in de praktijk? We geven uitleg over het ambassadeursmodel, dat wij hebben ontwikkeld. Het ambassadeursmodel gaat ervanuit dat er vier aspecten belangrijk zijn als ambassadeur.

  • Communicatie met de klant.
  • Communicatie met team en leiding.
  • Bewust van je rol, ook in je vrije tijd.
  • Kritische blik op jouw rol en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Vervolgens onderzoeken we samen met jouw medewerkers wat het ambassadeurschap in de praktijk betekent. We geven tips hoe zij zich als ware ambassadeurs kunnen gedragen.

Geïnteresseerd? Ga naar de Training factory voor meer informatie.

Deze training wordt gegeven door

Ellen van Troost

Ellen van Troost

‘Ik zie snel waar kwaliteiten van mensen liggen. En ik weet mensen en organisaties te stimuleren deze optimaal in te zetten.’ 

Ellen werkt sinds 2001 als trainer en adviseur. Ze is creatief en heeft scherp zicht op de uitdagingen waar bedrijven en medewerkers voor staan. Zo weet zij resultaatgerichte leertrajecten te ontwikkelen en uit te voeren. Ze is op haar best in trajecten, waarbij we samen met de organisatie nieuw beleid ontwikkelen. En vervolgens gedrag trainen dat past bij de verandering. Zij trainde afgelopen jaren o.a. leidinggevenden, service- en baliemedewerkers, docenten, badjuffen en badmeesters, schilders, uitvoerders en startende ondernemers.

Patty van Kerckhoven

Patty van Kerckhoven

‘Ik ben ervan overtuigd dat mensen door zelfreflectie en bewustwording groeien in hun werk en professionaliteit’. Patty geeft sinds 1997 trainingen en coaching op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ze werkt op een betrokken manier en wil verrijkend zijn in de ontwikkeling van mensen en organisaties. De doelgroepen waar Patty mee werkt zijn heel divers. Ze werkt met uitvoerders, verzorgenden, leidinggevenden, beleidsambtenaren en front-officemedewerkers. Patty geeft niet op voordat leidinggevenden en medewerkers uit een leertraject hebben gehaald wat erin zit.

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"c948e29516","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16866","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */