Coachend en effectief leidinggeven

Training ‘Coachend en effectief leidinggeven’.
“Je moet je mensen richting geven in de plaats van ze in een richting te willen duwen”
Training voor teamleiders, managers en leidinggevenden die een nieuwe impuls wil geven aan hun leiderschap.


Duur:

1 dag (9u30 – 16u00)

Data en locatie:
Donderdag – 26 september Middelburg
Donderdag – 10 oktober Terneuzen

Minimum aantal deelnemers: 6 personen

Kosten:
EUR 595,- excl. BTW, inclusief lunch, koffie/thee.

In company:
We bieden dit programma ook op maat aan voor uw organisatie of bedrijf.
Neem daarvoor contact met ons op om samen de inhoud en doelgroep voor uw traject te bespreken.

Trainers:
Mirjam de Ruijsscher en Salina Plasschaert

Contact & informatie:  
AanZet Consultancy BV
Mirjam de Ruijsscher (06-46189182)

Salina Plasschaert (06-13229096)
info@aanzet.eu
www.aanzet.eu

 

In deze training leer je hoe je als coach het beste uit je team haalt. Welk effect heeft jouw manier van leidinggeven en communiceren op het rendement en het functioneren van het team? In deze praktijkgerichte training reiken we je tools, technieken en inzichten aan om het team efficiënt te coachen en aan te sturen.

Hoe motiveer je het team en hoe creëer je een omgeving waarin elk teamlid actief bijdraagt aan de ontwikkeling en optimalisatie van de doelstellingen en de organisatie?

Resultaat
Na deze managementtraining kun je coaching methodes toepassen die leiden tot de verdere ontwikkeling van het team. Je leert optimaal gebruik te maken van ieders kwaliteiten en competenties om zo mooie teamresultaten te realiseren. Tevens heb je aandacht voor je eigen rol in de ontwikkeling van het team en ben je in staat om nog beter je teamleden coachend te verbinden.

Coachend leiding geven staat centraal tijdens deze training. Afhankelijk van waar je nu staat als leidinggevende wordt het programma samengesteld.

· Wat is je huidige stijl en bepalen doelstellingen
· Communiceren als coach
· Sturen als coach
· Feedback
· Benutten en ontwikkelen competenties medewerkers
· Optimaliseren samenwerken
· Creëren eigenaarschap/ondernemerschap

Deze training wordt gegeven door

Mirjam de Ruijsscher en Salina Plasschaert

Mirjam de Ruijsscher en Salina Plasschaert

Hun organisatie- en adviesbureau is gespecialiseerd in trainingen en verandermanagement en is actief in Nederland en België. Met hun aanpak op maat zijn ze onderscheidend in de opleidingsbranche: “Door anders naar zaken te kijken, veranderen zij de zaken waar je naar kijkt”.

Het bevlogen trainers duo weet door kennis en ervaring tijdens de trainingen de deelnemers te inspireren en de juiste interactie en dynamiek te creëren.

Deelnemers zijn enthousiast over de effectiviteit van de trainingen: de ruimte voor inbreng van eigen cases en dialoog zorgen ervoor dat iedereen met de juiste handvatten en bruikbare bagage terug keert naar hun job

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"a8bdcaf182","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16941","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */