Google Adwors (pro)

Google Adwords Pro
Je hebt de nodige basiskennis van Google Adwords, één of meerdere campagnes hebt opgezet in Google en je wilt leren over alle mogelijkheden om meer resultaat te halen uit Google AdWords. Het is belangrijk dat je:

  • het verschil weet tussen campagnes, advertentiegroepen, zoekwoorden en advertenties;
  • één of meerdere campagnes in het zoeknetwerk hebt opgezet of er één of meerdere beheert;
  • je weet wat conversies zijn, en hoe je deze kunt instellen;
  • bekend bent met kwaliteitsscores, biedingsopties, advertentieroulatie en zoekwoordtypes.

Heb je nog geen basiservaring met Google AdWords en wil je zelf aan de slag met het opzetten van campagnes? We bieden ook een training Google AdWords voor beginners aan.

Data en locatie:
Geïnteresseerd in de training Google Analytics (pro)? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

U kunt zich inschrijven via deze website.

Docenten:
Arie Joosse en Robin Goedhart.
Nedbase

Ben jij bekend met de basis van Google AdWords en wil je het maximale uit je campagnes halen of je campagnes verder uitbreiden? Wil je aan de slag met Google Shopping of adverteren in het Display Netwerk? Dan is deze AdWords advanced cursus iets voor jou!

Het zelfstandig kunnen analyseren en uitbreiden van je Google AdWords campagnes, dát is het doel van deze training. Je leert hoe je je campagnes kunt bijsturen op basis van het resultaat, hoe je kunt adverteren in het Google Display netwerk, op YouTube of in Google Shopping en hoe je aan de slag kunt gaan met remarketing. Daarnaast komen ook alle advertentie-extensies aan bod, zodat je precies weet hoe je kunt opvallen in de zoekmachine. We geven je concrete tips zodat je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Wat leer je?

Het optimaliseren van je campagnes in het zoeknetwerk
Resultaat behalen met je campagnes is natuurlijk mooi, maar resultaat tegen zo laag mogelijke kosten is natuurlijk nog mooier! Hoe zorg je daarvoor? We leggen je uit hoe je kunt sturen op resultaat, hoe je je kwaliteitsscores kunt verbeteren en geven je tips om het rendement uit je AdWords campagnes te vergroten.

Het opzetten van succesvolle display en remarketing campagnes
Campagnes in het display netwerk zijn ideaal voor het vergroten van je naamsbekendheid. Handig dus, wanneer dat één van je doelstellingen is. Met remarketing kun je daarnaast ook de (online) verkoop stimuleren. We vertellen je hoe je dit soort campagnes opzet en hoe je ze kunt  afstemmen op jouw doelgroep.

Het opzetten van succesvolle campagnes op YouTube
YouTube is na Google de grootste online zoekmachine ter wereld. Het bereik is dus enorm! Ideaal als je je naamsbekendheid wilt vergroten of bijvoorbeeld een nieuw product wilt introduceren. We vertellen je over de verschillende advertentiemogelijkheden en de praktische tips & tricks.

De mogelijkheden van Google Shopping
Google Shopping is een ideaal marketingkanaal voor webshops. Je zult de Google Shopping advertenties naast of boven de zoekresultaten met producten van webshop vast wel eens gezien hebben. Hoe dit werkt en hoe je er mee aan de slag kunt? We bespreken het in deze training.

Resultaat
Na deze training voor gevorderden beschik je over de kennis om het rendement uit je AdWords campagnes te vergroten. Je weet welke statistieken écht van belang zijn en hoe je hier op in kunt spelen. Daarnaast weet je hoe je een succesvolle campagne op kunt zetten in het Display Netwerk of op YouTube.

Deze training wordt gegeven door

Arie Joosse

Arie Joosse

SEO / SEA specialist

Arie is een specialist pur sang. Met alle Google-certificaten op zak, deinst hij voor geen vraagstuk terug. Is vastberaden om dingen tot op de bodem uit te zoeken, maar verliest het rendement voor de klant nooit uit het oog. Zoekmachines kennen voor hem geen geheimen, en daarom zijn SEO & SEA zijn specialiteiten.

Online marketeer

Robin is allround online marketeer bij Nedbase. Hij ziet het als de grootste uitdaging om met de juiste mix van marketingkanalen de doelen van de klant op het hoogste niveau waar te maken. Of het nu gaat om emailmarketing, social media, SEO of SEA… Robin benut alle kansen zo optimaal mogelijk!

Ronald Goedhart

Ronald Goedhart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *