Hoogwerker mobiele knikarmhoogwerker basis of herhaling

Cursus Hoogwerker mobiele knikarmhoogwerker basis of herhaling.
Voor medewerkers die op een bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een zelfrijdende hoogwerker gebruiken.

Duur:
1 dag

Locatie:
Terneuzen / Vlissingen.

Prijs:
€ 207,50 p.p. excl. 21 % BTW. Examenkosten DINS € 17,50 p.p., SOG € 59,50 p.p. excl. 21% BTW.

Docenten:
Peter Kramer

Geïnteresseerd? Ga naar DINS Safety Training voor meer informatie.

Examen:
De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het Certificaat werken met een hoogwerker of SOG mobiele boom hoogwerker, cat 3B (H-HW-PC-0409). U dient voor het SOG examen in het bezit te zijn van een geldig VCA Basisveiligheid diploma om deel te kunnen nemen aan dit examen

Theorie: – Wat is een hoogwerker – Definitie hoogwerkers, modellen en types; – Veiligheidsvoorzieningen van en op de hoogwerker en veiligheidseisen algemeen; – Relevante wettelijke bepalingen – Controle voor, tijdens en na de werkperiode – Bediening, bedieningsregels en -tips – Veiligheid in relatie tot het dagelijks gebruik Praktijk: – Bedieningsklaar maken – Dagelijkse controle (voor, tijdens en na de werkzaamheden) – Veiligheid – praktijkoefeningen op vastgesteld parcours, afhankelijk van machine- type. Zelfrijdende hoogwerkers zijn: zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers.

Deze training wordt gegeven door

Peter Kramer

Peter Kramer

Peter Kramer is eigenaar en docent van DINS Safety Training. DINS Safety Training verzorgt alle opleidingen die vallen onder de categorie Hoog, Midden en Laag risico in de Stichting Opleidingen Gids (SOG) van de stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). De opleidingen en examens worden verzorgd volgens de eind- en toets termen van de Stichting Opleidingen Gids. Dit alles onder toezicht van de VCA Infra. De SOG gecertificeerden worden opgenomen in de VCA Examenbank. Een overzichtelijke site waar snel en makkelijk controle kan worden gehouden over juiste certificering van medewerkers en ingehuurde krachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *