Loopbaanscan

Heb je het in principe naar je zin in je baan maar wordt het soms wel een beetje routine en voorspelbaar? Denk je ook wel eens bij jezelf: “Is dit het nu? Wil ik, moet ik dit nog 15 jaar doen? Word ik hier nu echt blij van?” of “Is mijn werk er over 5 jaar nog wel?”

De inhoud en aard van je werk verandert, de omgeving, de organisatie waarin je werkt verandert en ook jij als persoon verandert. Afhankelijk van je levensfase en je ervaringen verwacht je nu misschien iets anders uit je werk dan toen je in je eerste baan stapte.

Vanwege deze continue veranderingen is het zinvol om, om de zoveel tijd, eens goed te kijken of de match tussen het werk en de persoon nog optimaal is. Een zogenaamde APK, onderhoud op je loopbaan dus. Preventief mismatches signaleren zodat problemen als uitval of disfunctioneren worden voorkomen.

Doelgroep:

Werknemers:

Iedereen die bewust bezig is met zijn/haar loopbaan en het belangrijk vindt om met plezier en voldoening te werken in een baan die goed aansluit bij wie je bent. Nu en in de toekomst.

Werkgevers:

Alle werkgevers die belang hechten aan de Duurzame Inzetbaarheid van hun werknemers. Door regelmatig en vooral ook toekomstgericht te kijken naar een goede match tussen het werk en de medewerker kan er op tijd geïnvesteerd worden in de individuele ontwikkeling. Zo blijft waardevol personeel behouden voor de organisatie en uitval voorkomen.

Werkwijze:
Een loopbaanscan is een individueel traject.
Afhankelijk van de vraag bespreken we in zes tot acht bijeenkomsten de

zelfverkenning, de match met de huidige en toekomstige rol/functie en de ontwikkelmogelijkheden. We sluiten af met een concreet plan van aanpak zodat je doelgericht op weg kan met je loopbaan tot de volgende APK.

De afspraken zijn om de week en tussentijds maak je opdrachten, oefeningen, tests of doe je marktonderzoek. We doen oefeningen zoals: Loopbaanwaarden, “Het feestje”, Succesverhalen en blunders, Typologieën, Loopbaanankers, Belemmerende overtuigingen en “Wat te doen met 24 miljoen?”

Kosten:
Voor een werkgever kost een individuele loopbaanscan, afhankelijk van de vraag en de duur, tussen de € 750,- en € 950,- euro excl.21% BTW. Voor particuliere klanten hanteren we aparte tarieven die we graag individueel bespreken.

Contact en informatie:
Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag contact opnemen met:
drs. Marjolein van Kempen telefoon: 06 – 25 27 20 21

In een loopbaanscan kijken we intensief naar hoe je er nu voor staat. Naar vragen als:

  • Wat wil ik nu eigenlijk echt?
  • Waar ben ik goed in?
  • Wat zijn mijn kernkwaliteiten?
  • Waar liggen mijn interesses?
  • Wat vind ik belangrijk in werk?
  • Aan welke voorwaarden moet werk voor mij voldoen?
  • Wat voor een soort functie past bij mij?
  • In welke branche voel ik mij het beste thuis?
  • Hoe ziet mijn toekomst eruit?We kijken ook vooruit. Hoe zie je je eigen ontwikkeling en hoe denk je dat jouw werk zich zal ontwikkelen? Hoe zorg je dat je op de langere termijn interessant blijft voor je werkgever of de arbeidsmarkt? Wat moet je daar nu dan voor doen?

Deze training wordt gegeven door

Marjolein van Kempen

Marjolein van Kempen

Ik ben een bedrijfsmatige trainer/coach met ruime ervaring in het HR vak binnen diverse branches van industrie tot zakelijke dienstverlening en onderwijs. Gespecialiseerd in trainen, opleiden en coaching van medewerkers & management. Betrokken en mensgericht maar tegelijk ook praktisch en zakelijk. Analytisch sterk en communicatief vaardig.

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"c948e29516","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16920","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */