Mediatraining

Mediatraining.
Voor individuen die namens een bedrijf of sportteam spreken.

Trainer:
Bart Buijs

Geïnteresseerd? Ga naar SWOOP voor meer informatie.

De kern van onze training is dat SWOOP samen met u op zoek gaat naar de kracht van u of uw bedrijf of organisatie. Daarna verwoorden we die in korte en krachtige kernboodschappen die de basis zijn in uw contact met de media.

Hoe breng je een boodschap over aan de media?
Weet je eigenlijk wel wat je wil zeggen om je doel te bereiken?
Breng je de boodschap wel met overtuiging?

Swoop kan je helpen op de juiste wijze te communiceren met de pers:

  • Met de juiste boodschap.
  • Op het juiste moment.
  • Met de juiste lichaamstaal.
  • Met overtuigingskracht.

We oefenen met en voor de camera, laten je zien wat je valkuilen en kansen zijn en zorgen ervoor dat je met een gerust hart je bedrijf of sportteam kunt vertegenwoordigen. Met de regie in eigen handen.

Je kunt de mediatrainingsswoop vooraf laten gaan door een echte parachutesprong. Om alvast je eerste schijnwerpermoment te pakken te hebben. En de eerste overwinning op jezelf behaald te hebben.

Inleiding
U wordt in de training aangezet na te denken over wie u bent en waar uw bedrijf voor staat, wat u wilt vertellen en samen formuleren we kernboodschappen. Daarna zal in een rollenspel een interview afgenomen worden. Meteen na het interview wordt met beeldmateriaal geëvalueerd. Een volgend tweede oefeninterview kan plaatsvinden indien gewenst.

Tevens kan de rol van pers worden ingevuld bij calamiteitenoefeningen van organisaties en bedrijven.

Leerdoelen

  • Bewustwording.
  • formuleren kernboodschappen.
  • interviewtraining.
  • mediastrategie bepalen.

Deze training wordt gegeven door

Bart Buijs

Bart Buijs

Ik wil en kan alleen mezelf zijn. Mijn overtuiging is dat iedereen kwaliteiten bezit.

Ik werk vanuit de achtergrond of de zijlijn en daar neem ik mijn volledige verantwoordelijkheid. Indien leiderschap gevraagd wordt, toon ik dit op een rustige manier.

Positief gedrag zorgt voor een goed gevoel in het nu, nodig om met elkaar optimaal samen te leven en te werken. Een lach helpt hierbij en zal ik brengen en aanmoedigen.

Eerlijkheid en loyaliteit zijn voor mij voorwaarden voor iedere relatie, dus deze mogen van mij verwacht worden.

Kernwaarden
Eerlijk, Loyaal, Samenwerkend, Faciliterend

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"17014","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */