Opfriscursus correct Nederlands

Voor iedereen die weleens twijfelt aan de eigen capaciteiten op het gebied van de Nederlandse taal hebben we de opfriscursus Nederlands SPELLING ontwikkeld. Alle basiskennis en basisvaardigheden worden opgefrist en puntjes worden – soms letterlijk – op de i gezet. Want hoe zit het nu ook weer? Verbrande de jongen de pizza of verbrandde hij hem? En heeft hij dan een verbrandde pizza of een verbrande pizza?

De basisprijs voor deze training (8 bijeenkomsten à 2 lesuren of – bij groepstrainingen in-company – in overleg) komt op €350 excl. btw. Lesmateriaal is niet inbegrepen in de prijs.

Deze training is geschikt voor iedereen die niet alleen zijn kennis van de belangrijkste spellingregels wil opfrissen, maar ook meer inzicht wil hebben in de achtergronden bij de regels en in de probleemgevallen en uitzonderingen. Na deze training deins je niet meer terug voor de keuze tussen hoofd- en kleine letters, d’s en t’s, spaties en streepjes en spel je moeiteloos elk werkwoord dat je wilt gebruiken.

Afhankelijk van de grootte van de groep en de niveauverschillen in de groep wordt een instaptoets en/of intakegesprek afgenomen. Het uitgangspunt bij een groepstraject is namelijk om groepen met een gelijk aanvangsniveau en gelijke doelstellingen samen te stellen om een optimaal rendement te kunnen garanderen.

Deze training wordt gegeven door

Diana Bogaert

Diana Bogaert

De kracht van taal

De kracht van taal. Deze zin ligt aan de basis van het ontstaan van ‘Taalkracht’. Naar mijn idee is niets zo bepalend als de kracht van taal. Je kunt qua uiterlijk nog zó goed voor de dag komen, als je gesprekspartner je niet of nauwelijks kan verstaan, is je kans vaak verkeken. Je kunt nog zó je best doen op het schrijven van een brief met de juiste inhoud, op het moment dat er spelfouten instaan belandt hij al snel op de niet-stapel.

Taalkracht

Taal zit verweven in het leven van alledag, er zijn weinig momenten waarop taal geen enkele rol speelt. Het is zaak om hier het maximale uit te halen en dat is waar Taalkracht bij helpt. Het maximaal haalbare is voor iedereen anders; het hangt van zoveel verschillende aspecten af dat eigenlijk geen twee personen hetzelfde moeten kunnen en kennen. Dit is meteen de kracht van Taalkracht: er wordt gekeken naar wat iemand op dít moment kan en nodig heeft. Trainingen worden zoveel mogelijk op maat gegeven, er wordt aangesloten bij de behoeften van iedere individuele leerder. We spelen hierop in door verschillende trainingen en diensten aan te bieden.

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"a8bdcaf182","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16961","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */