Persoonlijk advies starten onderneming

Even sparren?

Als ondernemer moet je voortdurend keuzes maken. Daar zou je misschien best advies bij kunnen gebruiken van iemand die al met het bijltje gehakt heeft. Stichting Ondernemersklankbord kan je helpen. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

Veel kennis en ervaring

Of het nou om een bedrijfsplan, marketing, productontwikkeling of bankzaken gaat, de adviseurs van Ondernemersklankbord helpen je en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want jij bent en blijft degene die beslist. De adviseurs van Ondernemersklankbord zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en kennen als geen ander het klappen van de zweep van het ondernemerschap.

Minimale donatie

Ondernemers moeten op de kleintjes letten. Daar houdt Ondernemersklankbord volop rekening mee. De adviseurs van Ondernemersklankbord stellen vrijwillig hun expertise aan jou als ondernemer ter beschikking. Ondernemersklankbord is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Het enige wat zij vragen is een donatie van € 150,-. Daarvoor kun je zes maanden lang met een adviseur klankborden!

Heb je interesse in een klankbordtraject of wil je meer weten over Stichting Ondernemersklankbord? Bezoek dan de website www.ondernemersklankbord.nl.

Deze training wordt gegeven door

Stichting Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord

Even sparren?

Als ondernemer moet u voortdurend keuzes maken. Daar zou u misschien best advies bij kunnen gebruiken van iemand die al met het bijltje gehakt heeft. Stichting Ondernemersklankbord (OKB) helpt al ruim 37 jaar mkb-ondernemers en kan ook u helpen. De OKB-adviseurs hebben hun sporen als ondernemer verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner. Of het nou om een bedrijfsplan, marketing, productontwikkeling of bankzaken gaat, de adviseurs helpen u en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want u bent en blijft degene die beslist. De adviseurs van Ondernemersklankbord zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en kennen als geen ander het klappen van de zweep van het ondernemerschap.

regio West Brabant, Roy van Diem tel.0621805340 of 0881717920 voor een spreekuur en
regio Zeeland Bas de Winter tel.0653354030.

www.Ondernemersklankbord

 

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"63a3aa42fb","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16950","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */