Persoonlijke stijl & motivatieprofiel

Online assessment ‘Persoonlijke stijl en motivatie’.
Om uw medewerkers onder andere inzicht in hun waardevolle gedragseigenschappen, hun motivatie, hun manier van communiceren, hun ideale werkplek, hun kwaliteiten en aandachtspunten in relatie tot functies, hun ideale werkomgeving en collega’s te geven.

Trainer:
Bianca Nijpjes

Geïnteresseerd? Ga naar Loopbaanpunt voor meer informatie.

Gedragsanalyse
De gedragsanalyse in een, online, zelfassessment. Hiermee krijgen uw medewerkers onder andere inzicht in hun waardevolle gedragseigenschappen, hun motivatie, hun manier van communiceren, hun ideale werkplek, hun kwaliteiten en aandachtspunten in relatie tot functies, hun ideale werkomgeving en collega’s.

De resultaten uit deze scan geeft een helder persoons- en functieprofiel. Met dit inzicht kunt u uw medewerkers helpen succesvoller te zijn in hun zoektocht naar de juiste werkplek. Ook medewerkers die intensiever aan de slag moeten met hun zelfbeeld om zich beter te ‘verkopen’ op de arbeidsmarkt en/of medewerkers die werk in een andere richting moeten/willen zoeken, worden ondersteund door middel van de gedragsanalyse.

Werkgerelateerde Drijfveren Analyse
De Werkgerelateerde Drijfveren Analyse maakt, in relatie tot de werkomgeving, inzichtelijk waarom iemand de dingen doet zoals hij of zij ze doet en wat een persoon beweegt.

Per drijfveer en afhankelijk van de hoogte van de score brengt het profiel algemene kenmerken, waarde voor de organisatie, leerstijlen, sleutels tot motivatie en mogelijke aandachtspunten in kaart.

Resultaat
Het persoonlijke Stijl & Motivatieprofiel bestaat uit de combinatie van de hierboven beschreven analyses. Hierin wordt specifiek gekeken naar de combinatie tussen de natuurlijk gedragsstijl van uw medewerker en de hoogste drijfveren.

O.a. onderstaande onderwerpen komen aan bod:

  • Kwaliteiten van de combinatie
  • Mogelijke conflicten/valkuilen van de combinatie
  • Sleutels tot management
  • Sleutels tot motivatie
  • Ideale werkomgeving

Contact en informatie:
Interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca Nijpjes: 06 – 25 09 12 03.

 

Dit assessment wordt afgenomen door

Bianca Nijpjes

Bianca Nijpjes

Meer dan 21 jaar heb ik werk ervaring als loopbaancoach in Zeeland, op het gebied van begeleiden van mensen naar werk/in werk, re-integratieactiviteiten, mobiliteitsvraagstukken, matchen van kandidaten en persoonlijke effectiviteit in relatie tot het werk.

Aan mij heeft u een gedreven organisator, die resultaatgericht, flexibel en discreet te werk gaat. Ik ga uit van kansen en mogelijkheden en ik geloof erin dat er voor iedereen een passende carrière is weggelegd. Mijn werkwijze is vooral praktisch waarbij maatwerk voorop staat. Daarnaast ben ik toekomstgericht en hecht veel belang aan een duidelijke, directe, open en eerlijke communicatie.

Mijns inziens ben ik een echte verbinder en met een gezonde dosis enthousiasme en oprechte betrokkenheid weet ik mensen in beweging te brengen.

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"63a3aa42fb","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16916","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */