Professioneel corresponderen en communiceren

Correct taalgebruik en helder geformuleerde teksten zijn de kenmerken van goed zakelijk schrijven. In één oogopslag moet duidelijk zijn wat je wil overbrengen en daarnaast moet de tekst de aandacht van de lezer van de eerste letter tot de laatste vasthouden. Een boodschap komt duidelijk over door het juiste taalgebruik, de juiste toon èn door beknopt te schrijven. Met onze training Zakelijk Communiceren leer je in twee dagdelen helder

Maatwerk individuele training of groepstraining (maximaal 8 personen)

Deze training bestaat uit 2 dagdelen en een maand nazorg. De prijs per deelnemer is €350,-, inclusief alle benodigdheden. De prijs voor een individuele training wordt in overleg vastgesteld, afhankelijk van het niveau en de wensen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Voor een groep mensen helder je verhaal vertellen en op een ontspannen manier presenteren is voor veel mensen lastig. In dit programma leggen we samen een stevig fundament. Je leert hoe je een goede presentatie opbouwt en hoe je mensen kunt boeien. Je ontwikkelt een manier van presenteren die recht doet aan jouw unieke manier van presenteren en jouw verhaal. Je oefent met presenteren in een veilige omgeving.

Voorafgaand aan de training Zakelijk communiceren per e-mail en brief sturen de deelnemers enkele voorbeelden van geschreven brieven en/of e-mails naar de trainer voor analyse. Tijdens de training worden de teksten van de deelnemers besproken en wordt aangegeven waar (en vooral waarom) mogelijk verbeteringen kunnen worden aangebracht. We helpen je zo de leesbaarheid van jouw berichten te vergroten en daarnaast klantgerichter en klantvriendelijker over te komen.

Nazorg

Na de training kunnen deelnemers binnen een maand voorbeelden van berichten ‘nieuwe stijl’ naar de trainer sturen waarna hij een korte feedback zal geven op het geleverde materiaal.

Deze training wordt gegeven door

Diana Bogaert

Diana Bogaert

De kracht van taal

De kracht van taal. Deze zin ligt aan de basis van het ontstaan van ‘Taalkracht’. Naar mijn idee is niets zo bepalend als de kracht van taal. Je kunt qua uiterlijk nog zó goed voor de dag komen, als je gesprekspartner je niet of nauwelijks kan verstaan, is je kans vaak verkeken. Je kunt nog zó je best doen op het schrijven van een brief met de juiste inhoud, op het moment dat er spelfouten instaan belandt hij al snel op de niet-stapel.

Taalkracht

Taal zit verweven in het leven van alledag, er zijn weinig momenten waarop taal geen enkele rol speelt. Het is zaak om hier het maximale uit te halen en dat is waar Taalkracht bij helpt. Het maximaal haalbare is voor iedereen anders; het hangt van zoveel verschillende aspecten af dat eigenlijk geen twee personen hetzelfde moeten kunnen en kennen. Dit is meteen de kracht van Taalkracht: er wordt gekeken naar wat iemand op dít moment kan en nodig heeft. Trainingen worden zoveel mogelijk op maat gegeven, er wordt aangesloten bij de behoeften van iedere individuele leerder. We spelen hierop in door verschillende trainingen en diensten aan te bieden.

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"c948e29516","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16972","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */