Re-integratie / Tweede spoorbegeleiding

Traject ‘Re-integratie / Tweede spoorbegeleiding’.
Is uw medewerker (langdurig) ziek?

Kan uw medewerker niet meer terugkeren naar zijn oude functie en zijn er geen mogelijkheden meer binnen het bedrijf? Dan kunnen wij uw medewerker begeleiden naar een nieuwe baan! 

Hoe wij dat doen is voor iedereen anders. Juist omdat wij belang hechten aan maatwerk en werken vanuit de mogelijkheden en talenten van uw medewerker.

Trainer:
Bianca Nijpjes

Geïnteresseerd? Ga naar Loopbaanpunt voor meer informatie of Bianca Nijpjes 06-25 09 12 03.

Is uw medewerker (langdurig) ziek?

Kan uw medewerker niet meer terugkeren naar zijn oude functie en zijn er geen mogelijkheden meer binnen het bedrijf? Dan kunnen wij uw medewerker begeleiden naar een nieuwe baan!

Zo start een traject bij ons:
Onze adviseur voert eerst een intakegesprek met uw medewerker en maakt een plan van aanpak. Daarin staat wat nodig is om het traject te laten slagen in deze situatie. Indien uw medewerker akkoord gaat met het plan, dan krijgt u dit voorgelegd inclusief kostenbegroting. Vanzelfsprekend is vooraf besproken met partijen wat er van wie verwacht wordt.

Onze trajecten zijn beschikbaar voor medewerkers met alle opleidingsniveaus, allerlei functieniveaus en voor bedrijven in diverse branches en sectoren. Door onze persoonlijke begeleiding te versterken met loopbaaninstrumenten kunnen wij mensen en organisaties op maat bedienen. Dit doen wij op onze eigen wijze; discreet, persoonlijk, betrokken, praktisch en zeer actief.

Maatwerk voor zowel werkgevers als kandidaten. Een aanpak die werkt!

Dit traject wordt gegeven door

Bianca Nijpjes

Bianca Nijpjes

Meer dan 21 jaar heb ik werkervaring als loopbaancoach in Zeeland, op het gebied van begeleiden van mensen naar werk/in werk, re-integratieactiviteiten, mobiliteitsvraagstukken, matchen van kandidaten en persoonlijke effectiviteit in relatie tot het werk.

Aan mij heeft u een gedreven organisator, die resultaatgericht, flexibel en discreet te werk gaat. Ik ga uit van kansen en mogelijkheden en ik geloof erin dat er voor iedereen een passende carrière is weggelegd. Mijn werkwijze is vooral praktisch waarbij maatwerk voorop staat. Daarnaast ben ik toekomstgericht en hecht veel belang aan een duidelijke, directe, open en eerlijke communicatie.

Mijns inziens ben ik een echte verbinder en met een gezonde dosis enthousiasme en oprechte betrokkenheid weet ik mensen in beweging te brengen.

 

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"a8bdcaf182","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16918","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */