Scherp in één dag

Scherp in één dag
Go go go!

Voor wie?
Scherp in één dag richt zich op directies en leidinggevenden.

Duur:
1 dag

Data:
In onderling overleg maken we een afspraak over de dag dat we mee lopen.

Prijs:
€ 99,00 (exclusief BTW)

Trainers:
Marco van Dorst, Patty van Kerckhoven of Ellen van Troost.

Referenties:
Wooncoach: Otto Tromp: Met ongeveer 200 woningen in beheer, denk ik weleens aan iemand erbij. Maar hoe geef je dat vorm? In gesprek met Marco kwamen we tot verschillende opties, elk met zijn voors en tegens. Stof tot nadenken.

Geïnteresseerd? Ga naar de Training factory voor meer informatie.

Je bent druk. De economie groeit en ook jouw bedrijf. Je grijpt alle kansen met beide handen aan. Dus werven van personeel, werven van nieuwe klanten, overname van een bedrijf. Nee, je hebt nu geen tijd om stil te staan en na te denken over de ontwikkeling van je bedrijf en van je medewerkers.

Ongetwijfeld zijn er zaken die beter kunnen en scherper moeten. Nee je hebt geen tijd. Nee, nu even niet……

Wij hebben een oplossing, die jou geen extra tijd kost, terwijl je toch scherpt blijft. Scherpte die je nodig hebt voor de toekomst van je bedrijf.

Geïnteresseerd? Ga naar de Training factory voor meer informatie.

We lopen een dag met jou mee
We gaan mee naar je klant, we zijn bij een vergadering met je projectleiders of medewerkers, een gesprek met jouw medewerker, de lunch, een presentatie die je geeft. Wat er die dag bij jou op het programma staat. We luisteren mee aan de balie, we zien hoe jouw medewerkers met elkaar en met klanten communiceren. We komen luisteren, ruiken, proeven, kijken.

We kijken met onze frisse, kritische blik naar jouw bedrijf en formuleren na afloop korte scherpe tips, waar jij mee aan de slag kunt. Scherp in één dag.

Geïnteresseerd? Ga naar de Training factory voor meer informatie.

Deze training wordt gegeven door

Marco van Dorst

Marco van Dorst

Wat zijn onze doelen en waar staan we voor als organisatie of bedrijf? Dat zijn zeer waardevolle, maar ook lastige vragen voor leiders. Ik weet bij organisaties en hun medewerkers goed door te dringen tot de kern. Samen formuleren we dan een antwoord op deze vragen. Dat leidt tot een scherper profiel.’ Marco begeleidt organisaties om hun organisatiewaarden te ontdekken en te beschrijven. Daarnaast begeleidt hij de totstandkoming van een nieuwe visie en strategie. Of een nieuwe of aangepaste werk- en communicatie-structuur. Verder is hij helemaal in zijn element als dagvoorzitter, interviewer en discussieleider.

‘Ik ben ervan overtuigd dat mensen door zelfreflectie en bewustwording groeien in hun werk en professionaliteit’. Patty geeft sinds 1997 trainingen en coaching op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ze werkt op een betrokken manier en wil verrijkend zijn in de ontwikkeling van mensen en organisaties. De doelgroepen waar Patty mee werkt zijn heel divers. Ze werkt met uitvoerders, verzorgenden, leidinggevenden, beleidsambtenaren en front-officemedewerkers. Patty geeft niet op voordat leidinggevenden en medewerkers uit een leertraject hebben gehaald wat erin zit.

Patty van Kerckhoven

Patty van Kerckhoven

Ellen van Troost

Ellen van Troost

‘Ik zie snel waar kwaliteiten van mensen liggen. En ik weet mensen en organisaties te stimuleren deze optimaal in te zetten.’ 

Ellen werkt sinds 2001 als trainer en adviseur. Ze is creatief en heeft scherp zicht op de uitdagingen waar bedrijven en medewerkers voor staan. Zo weet zij resultaatgerichte leertrajecten te ontwikkelen en uit te voeren. Ze is op haar best in trajecten, waarbij we samen met de organisatie nieuw beleid ontwikkelen. En vervolgens gedrag trainen dat past bij de verandering. Zij trainde afgelopen jaren o.a. leidinggevenden, service- en baliemedewerkers, docenten, badjuffen en badmeesters, schilders, uitvoerders en startende ondernemers.

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"c948e29516","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16937","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */