Sociale media en uw bedrijf

Workshop ‘social media en uw bedrijf’.
Voor ondernemers en medewerkers die op een positieve manier met sociale media bezig willen zijn. Ondernemers en medewerkers die de mogelijkheden van sociale media en de eigen rol hierbij kritisch willen en durven te bekijken.

Duur:
De workshop duurt 3 uur. Dit is inclusief een korte pauze.

Data en locatie:
Voor de data en locaties van deze cursus kunt u de cursusplanner op VHIC raadplegen.
De workshop kan ook incompany worden verzorgd.

Prijs:
€ 125,- (incl. cursusmateriaal en excl. BTW.) U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier op de website in te vullen.

Trainer:
Jack Karelse

Geïnteresseerd? Ga naar VHIC voor meer informatie.

Ondernemers en medewerkers zijn actief op sociale media. Als ondernemer heeft u weinig grip op de manier waarop uw medewerkers -en anderen- over u berichten. Dit kan vervelende situaties tot gevolg hebben. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Deze workshop is bedoeld om vervelende situaties zoveel mogelijk te voorkomen, voor u en voor uw medewerkers. Het gaat er in deze workshop niet om het gebruik van sociale media juridisch dicht te timmeren. Het gaat er om profijt en plezier te hebben van sociale media.

Inleiding
Wanneer spreekt u, als ondernemer, over het gebruik van sociale media met uw medewerkers? Kunt u als medewerker zichzelf zijn op sociale media terwijl uw werkgever met u mee kijkt? Is er nog een scheiding tussen werk en privé? Hoe geef je hier vorm aan? Reageer je als medewerker op berichten van en over uw werkgever? En andersom?

Vragen die niet altijd makkelijk te beantwoorden zijn. Wel goed om over na te denken, vóór het te laat is. Dat doen we in deze workshop. Aan de hand van voorbeelden, praktijksituaties en uw ervaringen maken we afwegingen en komen we tot keuzes waar u mee verder kunt.

Leerdoelen
Het doel van de workshop is om u concrete handvatten te geven voor het bewust en optimaal gebruiken van sociale media in en om de werkomgeving. U leert hoe u ongewenste situaties kunt voorkomen en hoe u hier op in kunt spelen.

Deze training wordt gegeven door

Jack Karelse

Jack Karelse

Jack Karelse is een ervaren informatieprofessional en trainer. Sinds 2011 is hij actief als (sociaal) mediacoach. Hij ontwikkelt workshops en activiteiten voor diverse doelgroepen. Zijn bijzondere belangstelling gaat uit naar bewust gebruik van (sociale) media en technologie in werk en dagelijks leven. Wat is voor jou nuttig of nodig en hoe wil je gebruik maken van de media en middelen die het meest bijdragen aan jouw leven en welzijn? Hij is daarbij nieuwsgierig en zal altijd oog hebben voor verschillende invalshoeken en ideeën. Dat draagt hij ook over. Zijn trainingen en workshops zorgen er voor dat bezoekers naar huis gaan met tips en handvatten waar zij mee vooruit kunnen.

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16985","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */