Verandertrajecten organisaties en teams

Workshop ‘Verandermanagement’.
Voor teamleiders, managers en leidinggevenden die hun impact als veranderaar/leidinggevende willen vergroten. Wat is verandermanagement? Hoe pak je het aan? En wat komt er zoal bij kijken?

Duur:
1 dag.

Data en locatie:
Op locatie of incompany bij voldoende deelnemers van dezelfde organisatie. Datum in overleg.

Trainers:
Mirjam de Ruijsscher en Salina Plasschaert

Geïnteresseerd? Ga naar Aanzet Consultancy voor meer informatie.

Verandertrajecten succesvol sturen? Hoe geef je effectief leiding aan verandering? Tijdens deze workshop krijg je inzicht in je rol als veranderaar. Hoe creëer je draagvlak en ga je om met weerstand? Je leert veranderingen te sturen en te begeleiden door vaardigheden verder aan te scherpen en te versterken.

Resultaat
Deze workshop geeft je kennis en inzicht zodat je een aanzet kunt maken met het initiëren en begeleiden van verandertrajecten binnen de eigen organisatie.

Tijdens deze interactieve ééndaagse workshop komen diverse onderdelen en aspecten van verandermanagement aan bod.

· De verschillende fases van verandertrajecten
· het creëren van draagvlak
· communicatie
· de rol van de manager
· valkuilen,…etc.

Bij voldoende deelname vanuit dezelfde organisatie kan in overleg een eigen business case worden ingebracht.

Deze training wordt gegeven door

Mirjam de Ruijsscher en Salina Plasschaert

Mirjam de Ruijsscher en Salina Plasschaert

Hun organisatie- en adviesbureau is gespecialiseerd in trainingen en verandermanagement en is actief in Nederland en België. Met hun aanpak op maat zijn ze onderscheidend in de opleidingsbranche: “Door anders naar zaken te kijken, veranderen zij de zaken waar je naar kijkt”.

Het bevlogen trainers duo weet door kennis en ervaring tijdens de trainingen de deelnemers te inspireren en de juiste interactie en dynamiek te creëren.

Deelnemers zijn enthousiast over de effectiviteit van de trainingen: de ruimte voor inbreng van eigen cases en dialoog zorgen ervoor dat iedereen met de juiste handvatten en bruikbare bagage terug keert naar hun job

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"c948e29516","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"16842","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */