Zakelijk of technisch Engels

Onze training Technisch Engels is bestemd voor technische professionals die in hun functie regelmatig worden geconfronteerd met de Engelse taal. Onze taaltrainers helpen op vakkundige wijze bij het optimaliseren van het technisch Engels. Door de cursus zowel op niveau als op vakgebied aan te bieden is het rendement hoog en ervaren de deelnemers snel resultaat.

De inhoud van de training valt tot in detail te bespreken. Moet(en) de cursist(en) een bepaalde handleiding kunnen lezen en begrijpen dan gaat de trainer hiermee aan de slag, moeten er bepaalde schriftelijke vaardigheden worden ontwikkeld dan is dit het uitgangspunt. Dit alles maakt onze training technisch/zakelijk Engels uniek en bovenal effectief. Dit is meteen de reden waarom er geen prijs wordt genoemd voor deze training.

Geïnteresseerd? Neemt u contact met ons op om een offerte op maat aan te vragen.

De inhoud van de training wordt in overleg bepaald en afgestemd op het niveau, de doelstellingen en de leerwensen van de deelnemer(s). Te denken valt aan:

• Lezen: begrijpen van technische instructies, artikelen, handleidingen, procedures

• Spreken: uitleg geven over technische apparatuur, interpreteren van testresultaten, bespreken van projectplanning

• Telefoneren: met zelfvertrouwen en een uitgebreide technische woordenschat telefonische gesprekken kunnen voeren

• Schrijven: het opstellen van brieven, e-mails en rapportages over reparaties, service, onderhoud

• Vocabulaire: uitbreiden van de Engelse technische woordenschat m.b.t. materialen en materiaaleigenschappen, industriële processen, werken met procedures, veiligheidsaspecten, storingen, meetinstrumenten, procesbeschrijvingen.

Deze training wordt gegeven door

Diana Bogaert

Diana Bogaert

De kracht van taal

De kracht van taal. Deze zin ligt aan de basis van het ontstaan van ‘Taalkracht’. Naar mijn idee is niets zo bepalend als de kracht van taal. Je kunt qua uiterlijk nog zó goed voor de dag komen, als je gesprekspartner je niet of nauwelijks kan verstaan, is je kans vaak verkeken. Je kunt nog zó je best doen op het schrijven van een brief met de juiste inhoud, op het moment dat er spelfouten instaan belandt hij al snel op de niet-stapel.

Taalkracht

Taal zit verweven in het leven van alledag, er zijn weinig momenten waarop taal geen enkele rol speelt. Het is zaak om hier het maximale uit te halen en dat is waar Taalkracht bij helpt. Het maximaal haalbare is voor iedereen anders; het hangt van zoveel verschillende aspecten af dat eigenlijk geen twee personen hetzelfde moeten kunnen en kennen. Dit is meteen de kracht van Taalkracht: er wordt gekeken naar wat iemand op dít moment kan en nodig heeft. Trainingen worden zoveel mogelijk op maat gegeven, er wordt aangesloten bij de behoeften van iedere individuele leerder. We spelen hierop in door verschillende trainingen en diensten aan te bieden.

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"c948e29516","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"17835","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */