Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) 
Deze training is geschikt voor iedereen die beter vindbaar wil zijn in de massa en meer relevant verkeer naar zijn of haar website of webshop wil trekken. Je wilt meer weten over wat je zelf kunt doen om beter gevonden te worden in Google en bent op zoek naar praktische handvatten om dit voor elkaar te krijgen.

Duur:
2 tot 3 uur.

Data en locatie:
23 januari 2018 09:30 uur
15 maart 2018 09:30 uur

Wil je het online kennisniveau van een team of een hele afdeling verhogen? En ben je op zoek naar een training die precies past bij de vragen en behoeften van jou en je collega’s? Dan is een incompany training dé oplossing! Al onze trainingen zijn op maat te maken.

Prijs:
€ 149,- excl. BTW. U kunt zich inschrijven via deze website.

Docenten:
Arie Joosse en Robin Goedhart.
Nedbase

Wist je dat 60% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten? En dat je veel potentiële klanten laat lopen als je hier niet tussen staat?

Gevonden worden is goud waard. Al is een website nog zo mooi en de inhoud nog zo goed, als er geen bezoekers zijn heeft het weinig zin. Met zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorg je ervoor dat je niet alleen meer, maar ook relevantere bezoekers naar je website trekt. En dat laatste, daar draait het om. Want het zijn de bezoekers die het verschil maken.

Tijdens deze SEO-cursus maak je kennis met de belangrijkste factoren om te scoren in Google, leer je alles over de weergave, vindbaarheid en positionering van jouw website en zoekmachines en ontdek je hoe je een goede SEO-tekst schrijft. We leggen je uit welke stappen je moet nemen om jouw website zoekmachine ‘proof’ te maken én te houden. En je gaat naar huis handige tips & tools waar je direct mee aan de slag kan.

 

Wat leer je?

Wat & hoe over SEO
Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO) en hoe werkt het? Hoe indexeert Google jouw website en hoe bepaalt hij de ranking?

Onpage optimalisatie
Wat kun je zelf aan je website verbeteren om hoger in Google te komen? En hoe blijf je daar? Denk aan de indeling van je website, het optimaliseren van je teksten, het opzetten van landingspagina’s en het belang van goede zoekwoorden.

Offpage optimalisatie
Wat kan ik buitenom mijn website doen om mijn vindbaarheid te verbeteren? Hoe zorg ik ervoor dat mijn website autoriteit krijgt? We leggen het belang van linkbuilding uit en geven je tips om goede externe links te krijgen.

Rapportage en management
Hoe weet je of je goed bezig bent? Of al je inspanningen tot resultaat leiden? Wij laten je verschillende tools zien die dit voor je inzichtelijk maken en je helpen om je positie in zoekmachines nog verder te verbeteren.

Resultaat
Aan het eind van de cursus ben je in staat om zelf SEO-werkzaamheden uit te voeren voor je website. Je hebt inzicht om de factoren die van invloed zijn op Google-rankings en weet waar je specifiek op moet letten.

Deze training wordt gegeven door

Arie Joosse

Arie Joosse

SEO / SEA specialist

Arie is een specialist pur sang. Met alle Google-certificaten op zak, deinst hij voor geen vraagstuk terug. Is vastberaden om dingen tot op de bodem uit te zoeken, maar verliest het rendement voor de klant nooit uit het oog. Zoekmachines kennen voor hem geen geheimen, en daarom zijn SEO & SEA zijn specialiteiten.

Online marketeer

Robin is allround online marketeer bij Nedbase. Hij ziet het als de grootste uitdaging om met de juiste mix van marketingkanalen de doelen van de klant op het hoogste niveau waar te maken. Of het nu gaat om emailmarketing, social media, SEO of SEA… Robin benut alle kansen zo optimaal mogelijk!

Robin Goedhart

Robin Goedhart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.