RBK Verhuur: Tenten en podia op maat

DSC_9674Wie in Zeeland wel eens naar een evenement of bedrijfsfeest gaat, heeft vast in een tent gestaan van RBK Verhuur uit Middelburg. RBK verhuurt tenten en podia, onder meer voor het Challenger Zeeland Tennistoernooi en Goes Culinair.

Of het nu gaat om een tent van bescheiden afmetingen of een heel grote, compleet met meubilair, verlichting, verwarming en servies: RBK Verhuur kan het leveren, zegt eigenaar Peter Struijk. “Alles wat wij neerzetten, wordt geheel aangepast aan de wensen van de klant. Ook wat betreft de stoffering en de inrichting kunnen wij, in samenwerking met andere partijen, elke gewenste sfeer neerzetten: van strak en wit tot de uitstraling van een bruin café.”

Behalve tenten bouwt RBK Verhuur de kramen op de Walcherse weekmarkten en in de zomermaanden op menige jaar-, nacht- of snuffelmarkt en de Boulevardmarkten. Ook de kleinere podia, die bijvoorbeeld tijdens het Jazzfestival her en der in de stad staan, komen van RBK Verhuur. “Daarnaast leveren we de podia voor het Zeeuws Orkest en enkele grote koren.”

Het werkterrein van RBK Verhuur is voornamelijk Zeeland, met een stukje West-Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden. “Onze kracht is dat we door goed te luisteren en door goede communicatie met de klant, streven naar een geslaagd evenement. Wanneer vlak voor een buitenevenement het weer omslaat, of er andere onvoorziene omstandigheden zijn, moet je snel kunnen schakelen. Wij hebben de mogelijkheid hier snel op te reageren en beschikken gelukkig over een rotsvast team.”

 

RBK Verhuur BV

Ampèreweg 43

4338 PT Middelburg

T. 0118-674388

E. info@rbkverhuur.nl

I. www.rbkverhuur.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *