Restaurant Katseveer: Ondernemen met passie

Het sterrenrestaurant Katseveer van Jessica en Rutger van der Weel is op 9 september door burgemeester Verhulst van de gemeente Goes heropend. Het pand heeft een totale metamorfose ondergaan. “Voor de verbouwing begon, zijn we al ruim drie jaar bezig geweest met de voorbereiding. We moesten om de tafel met het waterschap, de gemeente en de vakmensen om het project uit te voeren. Dat is allemaal heel voorspoedig verlopen. Er zijn alleen 2 muren blijven staan en de verdiepingen zijn erin gebleven, de rest is opnieuw gebouwd.”

In de tussentijd ontvingen ze hun gasten in ‘t Veerhuis in Wolphaartsdijk. Een unieke situatie. Veel mensen vroegen zich af waar ze aan begonnen. Maar wie de vernieuwde zaak ziet, moet toegeven dat het alle moeite waard was. “De zaak heeft nu een compleet andere uitstraling dan hij ooit had. Het interieur is aangepast aan de omgeving buiten. Met een houten vloer en door het gebruik van zeegroene, witte en zandkleurige  elementen past het bij de natuur die de zaak omringt.”

“Het restaurant is een kwartslag gedraaid, zodat nu bijna iedere gast vanaf zijn tafel uitzicht op de Oosterschelde heeft. Daarnaast zijn we van 28 naar 42 couverts gegaan. En ten slotte koken we op inductie in plaats van gas. In een gloednieuwe keuken uiteraard. Het is een mooie uitdaging om ondanks alle verandering toch hetzelfde niveau te behouden. Maar met onze passie en liefde voor het vak lukt dat zeker. Daar gaan we voor.”

Restaurant Katseveer

Katseveerweg 2

4475 PB Wilhelminadorp

Tel: 0113-227955

info@katseveer.nl

www.katseveer.nl

Twitter: @katseveer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"869","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */