Ride for the Roses in Zeeland

Op zeven september 2014 wordt de landelijke Ride for the Roses in Zeeland weer gereden, met start en aankomst bij de Zeelandhallen in Goes. Voor het vijfjarig jubileum is dit jaar speciaal een lied geschreven door singer/songwriter Josie Kneepkens uit Middelburg, dit heeft zij gedaan op verzoek van Delta Ride for the Roses.
Het lied is gelijknamig aan het evenement, en te downloaden via iTunes, natuurlijk gaat hiervan ook een deel van de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding, waar Ride for the Roses zich voor inzet. Ride for the Roses Zeeland gaat in 2014 alweer voor de vijfde keer van start. In 2008 was een bijzonder groot succes, er waren zo`n 14.000 deelnemers met een opbrengst van boven de miljoen euro. Behalve alle goede inzet is het een prachtige tocht door het Zeeuwse landschap.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"6406","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */