Ride organiseert Inspiratiebijeenkomst voor Vrijwilligers

Goes, maart 2014 Op woensdag 16 april a.s. zijn alle vrijwilligers die in aanloop naar en tijdens de Ride for the Roses een steentje bijdragen van harte welkom in De Mythe. In de avond vindt een inspiratiesessie plaats met als doel reeds aangemelde vrijwilligers voor te bereiden op hun rol en hen in de mogelijkheid te stellen anderen in hun omgeving te inspireren zich ook op te geven.

“We hebben op deze avond o.a. een speciale gast, namelijk KWO Prijs winnaar Prof Dr. Hoeijmakers”, aldus Kees Bal, voorzitter van de lokale organisatie. “Hij vertelt over het onderzoek dat de afdeling Genetica van het Erasmus MC onder zijn leiding heeft kunnen doen van het geld dat mede door de inzet van de vele vrijwilligers bij de DELTA Ride en de Ride for the Roses is ingezameld.” Naast deze presentatie is er ook muziek van Ron Moerman, uitleg over het vrijwilligerswerk en vertelt Ming Gilbert over haar ziekteproces en haar vrijwilligerswerk bij de Ride. “Zonder inbreng van onze vrijwilliger zou dit evenement nooit kunnen plaatsvinden. Het helpen geeft veel voldoening en jarenlange prettige samenwerking.”

De vaste speaker Eddie Bogaert zorgt voor het goede verloop van deze interessante avond.
Vrijwilligers kunnen anderen in hun omgeving die interesse hebben voor het vrijwilligerswerk bij de Ride uitnodigen en samen met henzelf opgeven voor deze avond.

Aanmelden kan tot en met zaterdag 12 april: via mail info@ridefortheroseszeeland.nl.

Ride for the Roses
De Ride for the Roses is een jaarlijks fietsevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De 17de editie is 7 september met start en finish in Goes. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met duizenden anderen op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd iets doen tegen kanker.

De Ride for the Roses is voor iedereen, doe ook mee!
Voor meer informatie, sponsoring en inschrijven ga naar: www.ridefortheroses.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *