Road2Belgium

road2belgiumBelgië is de tweede belangrijkste exportmarkt van Nederland. In 2015 exporteerde Nederland voor ruim 44 miljard Euro naar België. Niet alleen voor de export van goederen maar zeker ook vanwege de levering van diensten is België een aantrekkelijk afzetgebied.

Vorig jaar bijvoorbeeld groeide de e-commerce markt met maar liefst 25 % bij onze zuiderburen. Hoe start of groeit u op de Belgische online markt en hoe trekt u de Belgische online B2B-bezoeker over de streep?

Veel Nederlandse bedrijven, met name in de grensstreek krijgen te maken met regelgeving op het gebied van werken in België of het uitvoeren daarvan. Welke keuze voor het opgaan van de Belgische markt is het meest aantrekkelijk.

Deze twee specifieke onderwerpen zullen tijdens  verschillende workshops tijdens de Road2Belgium op 15 december a.s. bij Chemelot in Geleen aan bod komen. Maar er is ook uitgebreid aandacht voor de kansrijke sectoren in Vlaanderen, Wallonië en Brussel en het omgaan met de Belgische zakelijke cultuur. Collega-ondernemers zullen hun ervaringen bij het opgaan van de Belgische markt tijdens de bijeenkomst, die mede dankzij de Provincie Limburg tot stand is gekomen, graag met u delen.

Verder is er de mogelijkheid om op het netwerkplein, een-op-een, met deskundigen uit diverse disciplines over het zakendoen met België van gedachten te wisselen.

Voor aanmelden en meer informatie: KLIK HIER
Tijdstip en locatie
Datum: donderdag 15 december 2016
Tijd:       13:30 – 18:30
Waar:    Chemelot (gate 2) te Geleen
Kosten: € 50,-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.