Rob Schieman

Rob Schieman

Rob Schieman heeft 25 jaar ervaring als organisatieadviseur, trainer en coach. Zijn enthousiasme en creativiteit zijn kenmerkend voor hem. Zijn trainingen en (cultuur)verandertrajecten zijn doelgericht en kenmerken zich door een goede sfeer, het gebruik van aantrekkelijke werkvormen en een hoge mate van interactie en eigen inbreng.

Rob fungeert geregeld als klankbord voor ondernemers en leidinggevenden. Dit vanwege zijn bedrijfskundige know how en kwaliteiten op het gebied van mens en organisatie.

Management en teams vinden in Rob een goede sparringpartner gericht op het creëren van beweging: Waar wil de organisatie of het team naartoe? Waar staat het nu? Welke mentaliteit en gedragsverandering is nodig en wat vraagt dit van het team?

Als trainer, coach en NLP master practitioner voor Polderdijk en Partners en het Trainers Collectief Nederland laat Rob mensen nadenken over hun drijfveren, overtuigingen en gedrag. Dit om de ander in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen. “Verandering begint bij een andere manier van kijken.”

Bedrijf: Polderdijk & Partners en Trainers Collectief Nederland

Foto gemaakt door Suzan Fotografie.