ROC Zeeland opent studentenbedrijf Inceptio

Het Economisch College Zeeland opent een nieuw leerwerkbedrijf in de Walstraat 17 te Vlissingen. Inceptio levert commerciële, secretariële en administratieve diensten. Onder leiding van een manager uit het bedrijfsleven, wordt het studentenbedrijf gerund door stagiair(e)s van verschillende economische en commerciële opleidingen. Zij voeren opdrachten uit van en voor bedrijven, overheidsinstellingen, stichtingen en verenigingen. De opdrachten worden onder professionele begeleiding uitgevoerd, zodat het belang van opdrachtgevers en het belang van de student en zijn/haar toekomst samengaan.

Werk
Inceptio heeft acht fulltime werkplekken, waar studenten praktijkervaring opdoen om daarna hun studie te kunnen vervolgen. Het studentenbedrijf Inceptio wordt voor een deel betaald door Europese subsidie.

 

Fotograaf Michiel Vermet

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"2968","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */