Ruim 40 bedrijven op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen

In de Westerscheldehal van de Zeelandhallen in Goes is het weer goed vertoeven op het bourgondische Zeeuws-Vlaams Paviljoen. Ruim 40 standhouders laten het beste van hun bedrijf zien! Het is er vooral gezellig en informeel netwerken. De hele Contacta lang!

Vaste en nieuwe deelnemers

Voor het derde jaar nemen Karin Boerman van Zeeuwse Evenementen en Marscha de Booij van Arrangé | Marketing, Communicatie & Events de coördinatie van het Paviljoen op zich. Dit in samenwerking met Jouw Event Partners voor de standbouw. Marscha: “Veel bedrijven hoeven er niet over na te denken. Voor hen is deelname aan het Zeeuws-Vlaams Paviljoen een traditie. Bekende standhouders als de gemeenten, Even Kijken, ABAB, Witte Boussen, Sprangers en ABC Zonnepanelen zijn weer vertegenwoordigd. Ook Pladdet, Kees Mechielsen en Hydrauvision mogen we dit jaar weer verwelkomen. Maar nog veel meer Zeeuws-Vlaamse bedrijven stellen zich graag aan u voor.”

Bruisend horecaplein

“Bourgondisch als we zijn, wordt er op het Zeeuws-Vlaams paviljoen natuurlijk goed voor de inwendige mens gezorgd,” vertelt Karin Boerman. Dit jaar coördineert Bottles Next Door samen met Jouw Event Partners het horecaplein. Het horecaplein wordt dit jaar voorzien van twee foodtrucks: L’Arte delle Pizza en De Ambachterie. “Zij maken ambachtelijke kroketjes in diverse smaken, al dan niet geserveerd met een broodje. Een aangepast biertje van Dutch Bargain en de heerlijke wijnen van Bottles Next Door horen er zeker bij. Uiteraard ontbreekt de beste koffie en thee vergezeld van een overheerlijk plankje met Zeeuwse Zoete Zaligheden niet,” aldus Karin. Om het plaatje compleet te maken, verzorgt Jouw Event Partners de gehele entourage, samen met TuinhoutCentrum Axel.

Dinsdag 6 november 19 uur: uitreiking MVO-prijs
Woensdag 7 november 21.30 uur: pleinborrel 

Donderdag 8 november 15.00 uur: wijn- en bierproeverij 


Kijk voor meer info op www.zvlpaviljoen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *