Salarisprofessional met kennis van zaken

SsalarisralarisResults in Goes is een nieuwe naam op het gebied van salarisadministratie. Het jonge salarisverwerkings- en adviesbureau richt zich zowel op werkgevers als op administratie- en accountantskantoren. SalarisResults staat voor persoonlijk contact, accuratesse en scherpe tarieven.

Het gezicht achter SalarisResults is Daniëlle van Domburg. Naast haar jarenlange kennis en ervaring, neemt zij een grote dosis enthousiasme en energie mee. “We ontzorgen mkb-ondernemers door de complete salarisadministratie uit handen te nemen. Desgewenst zijn we het aanspreekpunt voor de medewerkers. Soms werken we op locatie van de klant, ook dat bepalen we in overleg. Overigens, het salarissoftwarepakket waarmee we werken, is Loket.nl. Hiermee zijn heel makkelijk koppelingen te maken naar diverse boekhoudpakketten.”

Scherpe tarieven
Ook steeds meer accountants- en administratiekantoren kiezen voor een salarisprofessional en besteden de salarisadministratie van hun klanten uit aan SalarisResults. “Door onze scherpe tarieven kan de salarisadministratie zo een winstgevend onderdeel van hun dienstverlening blijven. Vanzelfsprekend voer ik in dat geval de werkzaamheden uit onder hun eigen logo en huisstijl. De naam SalarisResults blijft dan onzichtbaar voor de klanten.”

Subsidies en premiekortingen
Daniëlle benadrukt dat de service verder gaat dan het opleveren van de juiste salarisspecificaties. Ook advisering en begeleiding bij het aanvragen van mogelijke subsidies en premiekortingen verzorgt zij. “Opdrachtgevers kunnen hiermee flink wat geld besparen, mits dit uiteraard tijdig en op de juiste manier is aangevraagd.”

SalarisResults
Blanckstraat 32
4461 KS  Goes
0653 765220
info@salarisresults.nl
www.salarisresults.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *