Samen het personeelstekort aanpakken

Actief Werkt! Uitzendbureau doet meer dan het aanbieden van tijdelijke flexcollega’s. Steeds vaker helpt het bureau ondernemers ook bij de werving en selectie van vast personeel. “Wij vinden snel de werknemers waar lokale ondernemers naar op zoek zijn.”

Actief Werkt!, voorheen bekend als Tence, bestaat al ruim veertig jaar en heeft vestigingen door het hele land. In Zeeland is Actief Werkt! te vinden in Middelburg en Terneuzen. “Binnenkort hopen we uit te breiden met een derde vestiging in Goes”, vertelt Mirjam de Jonge, manager Zeeland. “We willen zo dicht mogelijk bij onze klanten en kandidaten zitten. Zo leer je elkaar goed kennen en kunnen we de juiste match maken tussen bedrijven en kandidaten.’’

Krapte op de arbeidsmarkt
Veel ondernemers hebben op dit moment moeite om aan goed personeel te komen, waardoor ze worden belemmerd in hun groei. Actief Werkt! helpt bij de werving en selectie voor banen in de administratie, productie en logistiek, services en de Zeeuwse havens. ‘’Wij beschikken over een enorm bestand aan potentiële werknemers en een uitgebreid netwerk. Zo kunnen we snel een geschikte kandidaat vinden.”

Succesgarantie
Actief Werkt! is dit jaar voor de tweede keer aanwezig op de Contacta.nl. “Kom langs voor een bakje koffie en profiteer van onze tijdelijke actie. Probeer risicoloos onze werving- en selectiediensten uit en betaal pas na de proeftijd. Zo weet je honderd procent zeker dat we de beste kandidaten aanleveren.” Actief Werkt! is te vinden op het Walcherenplein in stand nr. 315.

Actief Werkt! Uitzendbureau
Lange Geere 12
4331 LX Middelburg
I. www.actiefwerkt.nl

Fotografie: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.