Save the date – Crossborder event ochtendsessie

Uitnodiging voor de Crossborder ochtendsessie “Zo trekt u de juiste medewerkers aan (over de grens) én behoudt u ze!”

Tijdens deze sessie gaan we samen met u in gesprek over de Nederlandse en Vlaamse arbeidsmarkt en kijken we hoe u in deze tijd van arbeidskrapte de juiste medewerkers aantrekt en / of deze behoudt.

De ochtendsessie bestaat uit een plenair interactieve discussie, een interessante keynote spreker en een aantal masterclasses over actuele (grensoverschrijdende) HR-thema’s, zoals opleiden en employee branding.  We sluiten het evenement af met een netwerklunch.

Wanneer
Het evenement vindt plaats op donderdag 28 november van 09.30 tot 13.30. We sluiten het evenement af met een netwerklunch.

Waar
Freethielstadion
Stadionplein 1
9120 Beveren

Voor wie
Voor dit evenement worden  HR-managers, beleidsbepalers, managers en ondernemers van Nederlandse en Vlaamse van KMO/MKB-bedrijven uit de grensregio’s uitgenodigd. Deelnemers zijn bedrijven die zich willen onderscheiden op het gebied van het aantrekken en behouden van goed personeel (over de grens).

Er is slechts voor 40 personen plaats, dus reserveer uw plek spoedig!

Door wie
Dit evenement wordt georganiseerd door Zeeland & West-Brabant Business in nauwe samenwerking met EURES Scheldemond, VDAB, Gemeente Beveren, MLSO en EGTS Linieland Waas & Hulst.

Meer info
Aanvullende informatie en direct uw gratis ticket reserveren kan via de volgende link.

Fotograaf: Marijana Pajovic- Crossborder event Roosendaal 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.