Scaldis Fair beleeft 6e editie

Woensdag 20 november 2013 gaat de zesde editie van het succesvolle lifestyle evenement Scaldis Fair van start. Ook deze editie staat weer vol met activiteiten, demonstraties en proeverijen. Donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 november gaan de deuren van de Grote Kerk in Goes open voor bezoekers aan Scaldis Fair en kunnen zij genieten van al het moois wat er dit jaar te bieden is.

Spectaculaire previewavond
Woensdag 20 november is de feestelijke openingsavond van Scaldis Fair. Deze avond is voor de genodigden van alle deelnemers waar zij als eersten een preview krijgen van de zesde editie van Scaldis Fair. Deze avond worden de bezoekers welkom geheten door Miss Latina Nederland, Amanda van der Meule. Na de officiële openingshandeling verzorgt Balletstudio Free uit Goes een spectaculaire openingsact op het podium.

Programma
Op donderdag 21 november is het ‘Ladies Day’ tijdens Scaldis Fair. Om 15.30 en om 20.00 uur vinden er modeshows plaats. Deelnemende zaken hieraan zijn: Sprinkle by Eden, Gracy’s, Carolien leer, lammy & bont en herenmodezaak Steutel. Doorlopend zijn er leuke acties en activiteiten op het Beauty & Wellness plein. Op de ‘Business Friday’ van Scaldis Fair wordt de eerste vernieuwde editie van de Borrel & Babbel gelanceerd. De Borrel & Babbel is een netwerk concept van restaurant de Stadsschuur. Wethouder van Goes, Mevrouw Loes Meeuwisse zal tijdens deze avond spreken over citymarketing. Tijdens de laatste dag van Scaldis Fair, op zaterdag 23 november, verzorgt salsa dansschool ‘Totally Zouk’ optredens om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Doorlopend zal Troubabour Steven Blok voor de muzikale invulling zorgen.

Workshops en arrangementen
Tijdens Scaldis Fair kunnen bezoekers doorlopend aanschuiven bij diverse workshops. Het populaire vriendinnenarrangement wordt ook tijdens Scaldis Fair 2013 weer aangeboden. Gezellig samen met je vriendin, moeder, dochter of zus genieten tijdens Scaldis Fair tegen een speciale prijs inclusief 2 prosecco’s op het horecaterras is hèt uitje voor komende week!

Kijk voor openingstijden, arrangementen en programma op www.scaldisfair.nl. Scaldis Fair is hét event om in de sfeer te komen voor de feestmaand december en inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *