Schipper biedt brede specialistische kennis

ZB_schipper_ronalddekker“De dienstverlening van de Schipper Groep verandert. Geen ‘uurtje factuurtje’, maar een transparante dienstverlening waarbij de klant centraal staat.” Ronald Dekker is in zijn functie van commercieel adviseur zelf een voorbeeld van deze nieuwe werkwijze. “Ik onderhoud de contacten en schakel direct naar de juiste specialist.”

Ondernemers kunnen bij de Schipper Groep terecht voor gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van corporate finance, pensioenen, estate planning, successieplanning en human resource. “Sinds onze samenwerking met Credion spelen we een actieve rol bij financieringsvraagstukken.”

Digitalisering
Ronald is enthousiast over de verregaande digitalisering van het vakgebied. Steeds meer klanten kiezen voor deze efficiënte en relaxte manier van boekhouden. “Logisch, het eenvoudig inscannen van een factuur zet een heel proces in werking waar de klant geen omkijken naar heeft. En doordat met deze werkwijze de managementinformatie volledig actueel is, kunnen wij veel nadrukkelijker sturen op de resultaten.”

Transparante werkwijze
De hedendaagse ondernemer vereist, in de ogen van Ronald, een nieuwe kijk op de onderlinge relatie. “Bij Schipper kiezen we voor transparantie. Waar mogelijk maken we pakketprijzen. Een ondernemer moet immers geen financiële drempel ervaren als hij met een vraag zit. Zo hebben we op het gebied van Arbeidsrecht een aantrekkelijk abonnement. En ook bijvoorbeeld rondom internationale payroll timmeren we hard aan de weg. Met duidelijke tarieven, de juiste juridische kennis en een professionele uitvoering ondersteunen we tal van internationaal opererende bedrijven.”

A.C. Rijnberg transportservice B.V.
‘Volop ervaring met familiebedrijven’

‘We werken op tal van gebieden samen met Schipper. Dat is prettig. Hoe minder partijen hoe beter. En bovendien, ze kennen ons bedrijf zodoende door en door.”

Robert Rijnberg werkt als transportmanager bij A.C. Rijnberg transportservice B.V. Dit bedrijf verzorgt het transport van stukgoed en containers door heel Europa en is begin jaren 80 door zijn vader opgericht. In 2010 is Robert, samen met zijn oom Daniel, aandeelhouder geworden van het bedrijf. Nu maakt hij zich op, om samen met Daniel, de volledige leiding over te nemen.

Uiteenlopende diensten
In dit Zeeuws-Vlaamse familiebedrijf speelt Schipper op tal van posten een rol van betekenis. Accountants, Corporate Finance en Personeel & Organisatie zijn onderdelen waarmee Schipper de familie ondersteunt. Daarnaast verzorgt Sigma de salarisadministratie. Met het oog op de aanstaande overname heeft Robert veel te maken met Schipper.

Overnametraject
“Mijn ouders hebben Schipper gevraagd het overnametraject te begeleiden. Wij ervaren dat als bijzonder prettig. Een onafhankelijke derde krijgt zaken soms makkelijker voor elkaar. Wij zijn soms te voorzichtig; we blijven immers familie van elkaar. Zelf hebben wij een assessment gevolgd om te zien aan welke competenties we moeten werken. En ik heb deelgenomen aan de workshops rondom bedrijfsopvolging. Je kunt zien en merken dat Schipper hier veel ervaring mee heeft. Ze hebben tal van praktijkvoorbeelden waarmee ze ons duidelijk maken welke keuzes verstandig zijn.”

 

Schipper Groep
www.schippergroep.nl
info@schippergroep.nl

Schipper – Terneuzen
Willem Alexanderlaan 41
4532 DB Terneuzen
0115 641555

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *