Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik: de klant staat centraal

jansma&dikRuim dienstenpakket
Al 30 jaar verzorgt schoonmaakbedrijf Jansma & Dik de schoonmaak bij tal van bedrijven in heel Zeeland. Eigenaresse Emke Jansma: “Onze toegevoegde waarde ligt voornamelijk in het maatwerk dat we leveren. De klantvraag is variabel en wij denken hierin graag mee. Zoals een ad hoc aangevraagde opleveringsschoonmaak van 800 uur, het wekelijkse schoonmaakonderhoud van een tandartspraktijk of de glasbewassing en gespecialiseerd vloeronderhoud in een showroom. Iedere klant is even belangrijk: klein of groot – kwaliteit staat centraal”.

Loyaal team
Ruim driekwart van het trouwe, vaste team van 80 schoonmaakmedewerkers beschikt over de Vakopleiding Schoonmaak (SVS). Emke Jansma: “Onze klanten zijn vooral blij met vaste gezichten. We streven naar zo weinig mogelijk personeelswisselingen. Dat is zowel voor de klant als voor de werknemer erg prettig. Het komt dan ook geregeld voor dat onze medewerkers een kerstpakket ontvangen van de klant of worden uitgenodigd om mee te gaan met hun bedrijfsuitje. Een groot compliment en waardering voor het werk dat zij doen.”

Trots op kwaliteit
Jansma & Dik beschikt als een van de weinigen in Zeeland over het OSB-keurmerk en voldoet hiermee ook aan de NEN 4400-1 norm. Dankzij het OSB-keurmerk weten de bedrijven zeker dat het schoonmaakbedrijf vakkundig en correct omgaat met onder andere dienstverlening, personeel en administratie. “Op dit kwaliteitsstempel zijn we trots! Het onderstreept waar we voor staan: integriteit, betrouwbaarheid en professionaliteit.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *