Jansma & Dik: schoonmakers die van aanpakken weten

foto11Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik uit Vlissingen is een prominente speler in de Zeeuwse schoonmaakbranche. “Al ruim 30 jaar zijn wij actief in de Zeeuwse havens en op de locaties van de grootste scheepswerf in de regio. Naast onze reguliere schoonmaakactiviteiten, leveren wij ook corveeërs voor het zwaardere opruim- en schoonmaakwerk in de havens en overige productieomgevingen. Hiervoor beschikken we over een pool goed ingewerkte, VCA-gecertificeerde aanpakkers.”

Emke Jansma, directeur van het Zeeuwse familiebedrijf praat enthousiast over deze specifieke groep mannen. “Vaak hebben ze een technische achtergrond en zijn ze, door omstandigheden, beschikbaar voor dit werk. Door hun achtergrond zijn ze breder inzetbaar en dat is prettig voor onze opdrachtgevers. In de meeste gevallen zijn onze medewerkers op uurbasis werkzaam onder directe supervisie van de opdrachtgever, maar bij grotere teams wordt er ook gewerkt met een voorman. Alles is bespreekbaar, naar wens van de klant.”

Altijd kwaliteit
Het werk waarvoor de corveeërs worden ingezet, loopt uiteen van het opruimen en schoonmaken bij nieuwbouwactiviteiten tot het reinigen van tanks of het schoonmaken van buitenterreinen of productieruimtes. “Doordat we een flexibele pool mensen hebben, kunnen we snel schakelen. Natuurlijk zijn we geregistreerd als uitlener van personeel. Bovendien beschikken we over het OSB Keurmerk. Hiervoor krijgen we ieder half jaar een intensieve audit, waarbij onder meer de NEN 4400 1 norm uitvoerig getoetst wordt. Dit kwaliteitsstempel onderstreept dat we staan voor integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.”

Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik BV
Stroomweg 14
4382 WX Vlissingen
0118 461892

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Ruden Riemens 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *