Startersdag Walcheren 2016

Op woensdag 30 november 2016 vindt de nieuwe startersdag in Vlissingen plaats. Een breed scala kennispartners zijn bereid gevonden om hun kennis te delen via 1 op 1 gesprekken, seminars, workshops, masterclasses en presentaties. De startersdag wordt georganiseerd in samenwerking met de Zeeuwse Rabobanken en gemeente Vlissingen. De line-up met kennispartners is niet alleen zeer divers en uitgebreid, maar biedt een interessant aanbod voor als je nog aan het oriënteren bent om voor jezelf te beginnen, net begonnen bent of een jong bedrijf hebt. Dus al ben je al een paar jaar bezig, of heb je al eens een startersdag bijgewoond ook dan is deze avond het bijwonen waard! Bekijk hieronder een impressiefilm van een eerdere Zeeuwse startersdag.

Aanmelden
Deelnemen aan een ZB Startersdag is een serieuze aangelegenheid en kost normaal  € 17,50 p.p. We kiezen er echter voor om de ZB Startersdagen in 2016 gratis toegankelijk te houden voor pre-starters, starters en jonge bedrijven.  Alleen is het optioneel mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van het broodjesbuffet en zijn de consumpties voor eigen rekening. Houd rekening met het meenemen van contant geld hiervoor (pinnen is niet mogelijk).
Schrijf je nu gratis in via het aanmeldformulier (of scroll door naar beneden).

Waarom ZB Startersdag:
Pré-starters
[ditty_news_ticker id=”11589″]
Bedrijven 0-3 jaar
[ditty_news_ticker id=”11668″]

Locatie
Dok41
Edisonweg 41
4382 NV Vlissingen
Routebeschrijving

Programma

Voorprogramma
17.30 – 18.30 Optioneel broodjesbuffet
17.30 – 18.45 Startersmarkt deel 1
Programma
Vanaf 17.30 Inloop starters
18.45 – 19.15 Opening en welkom door avondvoorzitter
Gesprekken met hoofdpartners
19.15 – 19.45 Startersmarkt groep A
Ronde 1 seminars & workshops groep B
20.00 – 20.30 Startersmarkt groep B
Ronde 1 seminars & workshops groep A
20.30 – 21.00 Pauze plus startersmarkt algemeen
21.00 – 21.30 Ronde 2 seminars & workshops algemeen
Startersmarkt gesloten
21.30 tot 22.30 Startersmarkt
22.30 tot 22.45 Sluiting

Hoofdpartner Gemeente Vlissingenlogo-gemeente-vlissingen
De gemeente voert een actief beleid dat is gericht op het behouden van bestaande en het aantrekken van nieuwe bedrijven op bedrijventerreinen, in de binnenstad of elders in de gemeente Vlissingen. Dit vormt een onderdeel van het economisch beleid. Starters kunnen bij het gemeenteloket terecht met vragen over hun nieuwe onderneming.

Hoofdpartner en standhouder

Rabobank-logoZeeuwse Rabobanken, hoofdpartner van de Startersdag
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Zakelijke rekening openen: De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je een jaar lang van extra startersvoordelen.

  

Informatie standhouders

Belastingdienstlogo-belastingdienst
Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf. Ontdek tijdens de startersdag wat u moet doen voor de Belastingdienst: hoe het zit met uw aangifte, administratie, DBA, auto, facturen en aftrekposten. Kundige adviseurs van de belastingdienst zijn aanwezig voor het antwoord op al uw belasting gerelateerde vragen. Wilt u weten welk belastingvoordeel u als starter hebt?  Overleg met de aanwezige adviseurs over het startersvoordeel  en voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt!

 

UWVlogo-uwv
Deskundige uitvoerder op het gebied van werknemersverzekeringen, arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Wanneer je vanuit een uitkering wil starten met een eigen onderneming; kun je bij het UWV terecht voor informatie, begeleiding en oplossingen bij financiële vraagstukken. Deskundigen vanuit het UWV zijn aanwezig tijdens de Startersdag.

 

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE)Logo_obpiGÇóbbie_PMS
is de officiële instantie in de Benelux voor de registratie van merken en modellen. Daarnaast kan het BBIE het bestaan van een idee op een bepaalde datum vastleggen in een i-DEPOT. Intellectueel Eigendom is de verzamelnaam voor rechten op intellectuele creaties, zoals boeken, muziek, merken, vormgeving, uitvindingen, software, teksten en foto’s. Een creatie kan door meerdere rechten tegelijkertijd worden beschermd. De bekendste IE-rechten zijn het merkenrecht, het auteursrecht en het octrooirecht. Heeft u een merknaam of product of dienst in uw hoofd en wilt u meer informatie over het registreren hiervan, BBIE is aanwezig op de startersmarkt voor advies.

HIT-Consultancy
Voor een startende ondernemer is de website van groot belang. Deze moet met zorg opgezet en beheerd worden. H-IT bestaat uit meerdere werkmaatschappijen, onder andere H-IT Hosting, H-IT Opleidingen en H-IT Beheer. Onze experts zorgen er voor dat uw website uw bedrijf ondersteund en 24/7 beschikbaar is; zij hebben jarenlang werkzaamheden verricht bij grote bedrijven als ABN AMRO, Rabobank, IBM en Nuon. Met behulp van onze grafisch ontwerper wordt uw huisstijl weergegeven op uw website, zodanig dat het een professioneel geheel wordt.

DOK41

DOK41
DOK41 is een broedplaats voor innovatieve (techno) en creatieve startups. Bij DOK41 kunnen ondernemers hun bedrijf opstarten en onder begeleiding en coaching verdere ontwikkeling en groei doormaken. Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en beschikt het team van DOK41 over een groot netwerk om ondernemers te verbinden met bedrijfsleven, intermediairs en kennisinstellingen.

KW logo versie 1

Kenniswerf Zeeland
Kennis delen, krachten bundelen en samen bouwen aan de toekomst. Kenniswerf Zeeland brengt vraag en aanbod uit het Zeeuwse bedrijfsleven en onderwijs samen.

Autobedrijf van Hoependownload
Autobedrijf van Hoepen is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud van alle bekende automerken. Als het gaat om lease of aanschaf van een auto staat autobedrijf van Hoepen jarenlang garant voor sterke service en vakbekwaamheid als het aankomt op auto’s. Wij zijn dan ook aangesloten bij het Hella Service partner concept en garanderen een topkwaliteit service.

Meijling & Sarneel NotarissenMeijling adres met www
Is een modern notaris- en advieskantoor met meerdere vestigingen op de Bevelanden. Het kantoor vervult een pioniersrol op de digitale snelweg in de provincie, waar het juridische dienstverlening betreft. Via ons unieke online systeem is het mogelijk om 24 uur per dag, voor vrijwel al onze notariële diensten, een op maat gemaakte offerte aan te vragen.Tevens kunt u bij Meijling & Sarneel Notarissen, als eerste notaris- en advieskantoor in Zeeland, uw online nalatenschap regelen via Digizeker. Digizeker is een digitale kluis waarin u al uw accounts veilig op kunt slaan. U kunt hierbij denken aan e-mailadressen, sociale netwerken en gedeelde media. Door deze moderne werkwijze is Meijling & Sarneel Notarissen een perfecte juridische adviseur op veler gebied. De notaris, meer dan een akte alleen!

acconavmAccon avm
Accon avm is een ambitieuze advies- en accountantsorganisatie, met zo’n 45 kantoren verspreid over heel Nederland. Onze klanten hechten grote waarde aan een adviseur-accountant ‘om de hoek’; wij zitten op ónze beurt graag in de buurt van onze klanten. Niet voor niets is dichtbij – en dat mag u letterlijk én figuurlijk opvat ten één van onze vier kernwaarden. Alleen zo kunnen wij nauw betrokken zijn bij wat u inspireert en motiveert, bij u en uw medewerkers, bij uw kernactiviteiten, uw markten en uw kansen, maar ook bij de barrières en obstakels die duurzaam succes in de weg staan.Wij staan naast u in uw bedrijfsvoering en zijn net zo ondernemend als u. U mag van ons kwaliteit, transparantie, vernieuwing en een persoonlijke benadering verwachten. Alertheid, snelheid,  betrouwbaarheid en kennis van zaken zijn vanzelfsprekend. Ambitieus? Absoluut, maar ook daarin zijn wij niet anders dan u. Mooie woorden natuurlijk. Maar we maken ze graag waar in de praktijk. Neem de proef op de som, daag ons uit en laat u verrassen.

Sas Assurantiënsas_assurantie
is ruim 17 jaar gespecialiseerd in verzekeringen voor (startende) ZZP’ers en ondernemers en iedereen wordt deskundig en persoonlijk geadviseerd op het gebied van Beroeps/Bedrijfsaansprakelijkheid verzekeringen t/m arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voor u als beginnend ondernemer kan dit erg belangrijk zijn, aangezien u geen uitkering ontvangt wanneer u tijdelijk of geheel arbeidsongeschikt raakt. Startende ondernemers krijgen tijdens de startersdag een gratis verzekeringscheck en geïnteresseerden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgen een gratis en vrijblijvende premie indicatie.

NHI opleidingenNHI Opleidingen
biedt u een zeer compleet aanbod aan opleidingen en korte cursussen. Of u nu kiest voor een klassikale studie of een opleiding op maat, NHI levert professionele kansen om uw carrière de juiste boost te geven.

Als u kiest voor een opleiding van NHI heeft u de zekerheid van kwaliteit. Docenten met een ruime praktijkervaring, moderne faciliteiten en grote flexibiliteit maken dat de opleidingen van NHI al jaren hoog staan aangeschreven bij het bedrijfsleven in Zeeland. NHI: een goede investering in uw toekomst.

 

Arca Retail Vastgoed Adviseurs
ARCA_LOGO_nieuw in epsWij zijn gespecialiseerd in het vastgoed van winkelpanden en koopt, verkoopt, huurt of verhuurt winkelpanden in opdracht van eigenaren, lokale ondernemers, regionale winkelbedrijven, beleggers en (inter-)nationale winkelketens. Daarnaast adviseren wij winkelketens in de wijze van expansie van de winkelformule in de Benelux. Vanuit ons kantoor gelegen in de grensplaats Koewacht (Zeeuws Vlaanderen) matchen wij de vraag en aanbodzijde van de winkelvastgoedmarkt in Nederland, België en Luxemburg. Met onze ruime kennis en ervaring en het uitgebreide netwerk kunnen wij u op een professionele wijze van dienst zijn, dus denkt u na om een winkel te beginnen of wilt u een winkel starten en bent u op zoek naar een geschikte winkelpand, kom dan even langs bij onze stand.

 

kubusKubus
Wil je je  droom verwezenlijken en ben je bezig uw eigen zaak op te starten? Wat je ook wordt – ZZP’er, eenmanszaak, VOF of BV,– je kunt als snel op heel wat valkuilen stuiten. Het kost veel tijd om uw administratie goed bij te houden en het bárst van de regeltjes en uitzonderingen in de belastingwereld. Het is goed om te weten dat een Kubus-adviseur je hier dan wegwijs in kan maken en vierkant achter uw zaak staat. De ervaring leert dat een goed voorbereide ondernemer altijd slaagt!
Uw persoonlijke Kubus-adviseur helpt je de rechtsvorm te kiezen die het beste bij je past. Maar we kunnen ook beoordelen of jouw huidige rechtsvorm wel de juiste is! Het mooie is ook dat Kubus heel dichtbij je staat en met je mee kan groeien.

 

ondernemersklankbordOndernemersklankbord
Als starter heb je het al zwaar genoeg. Waar moet je beginnen … je product, de markt, de financiering, je huisvesting, de belastingen, je administratie, enz.? Dan is het goed te merken dat er ervaren oud-ondernemers zijn die je met genoegen belangeloos bijstaan in deze en latere fasen van je ondernemerschap. Het Ondernemersklankbord is er om je ondernemersplan, je kredietaanvraag, je marketingideeën, je vragen over de bedrijfsvoering, financiële situatie, partners, e.d. mee door te spreken. Zij helpen je je gedachten te ordenen en zijn een onafhankelijk klankbord voor je. Zij bieden je in elke fase van je bedrijf voor een geringe donatie een half jaar lang belangeloos hun diensten aan. Het OKB heeft ervaren adviseurs die bekend zijn met alle facetten van het ondernemerschap.

 

logo-unive-met-het-zuidenUnivé Het Zuiden
Maak een goede start met de hulp van Univé U heeft de eerste stappen naar het ondernemerschap gezet en misschien gaat u binnenkort al aan de slag als ondernemer. Of bent u zelfs al begonnen met uw eigen zaak. Univé helpt u graag bij deze start. Want een goed begin is het halve werk. Wij verzekeren de meeste risico’s die u loopt, zodat u zorgeloos kunt ondernemen. Daarbij kiest u zelf welke risico’s u zelf wilt dragen en welke u liever bij Univé verzekert.

 

 


Zeeland Zakelijk

Zeeland Zakelijk is een samenwerkingspartner van Zeeland Business. ZZ brengt via hun online website en digitale nieuwsbrief updates over wat er speelt in de Zeeuwse zakelijke markt.

 

 

Design your own lifestyle – 4 ever balancedesignyourownlifestyle
Wij werken met het model van de toekomst, dat jou de verwachting kan geven voor Succes! Wil jij ook graag ondernemer zijn met een bewezen trendy verdienconcept. Met onze producten voor een Industry leader, die niet onderhevig is aan crisis, en waarbij promotie gebeurt op basis van mond tot mond reclame!
Daarnaast werken we met een onlinesysteem, een marketingstrategieën een kant en klaar bewezen trainingsprogramma! Onze grote troeven zijn, risicoloos ondernemen met een lage investering en een toekomstgericht geschiktheidscriteria. Wij willen jou graag uitleggen wat het voor jou kan betekenen en hoe ook jij een succesvolle business kan uitbouwen.

 

 

switch_creative_logoSwitch Creative
Mijn naam is Wilfred Goncalves (Rotterdam, 1967) en ik ben grafisch vormgever met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring bij diverse -vooral Zeeuwse- reclamebureaus.
Onder de naam SWITCH CREATIVE werk ik als zelfstandige voor bedrijven, instellingen en particulieren, die hun boodschap graag ondersteund willen zien door aantrekkelijke en effectieve vormgeving, grafisch ontwerpen of websites.
Een goed ontwerp is een effectief ontwerp. Dat is het uitgangspunt voor SWITCH CREATIVE. Goede vormgeving is niet alleen maar hip of trendy. Een goede eigen vormgeving is vooral ook functioneel en maakt uw bedrijf of organisatie herkenbaar en aantrekkelijk voor de klant. Goede vormgeving maakt informatie toegankelijk en draagt bij aan uw professionele uitstraling en imago. Grafische vormgeving is voor mij geen doel op zich, maar een instrument. Mijn doel is om uw huisstijl, brochure, website onderscheidend te maken en uw boodschap beter over te brengen. Voordat wij aan een opdracht beginnen, wil ik uw communicatiedoelen goed begrijpen. Pas dan kan ik uw boodschap verpakken in een heldere, herkenbare en communicatief toegankelijke vormgeving.
Wat mag u van SWITCH CREATIVE verwachten? Passie voor vormgeving, gedegen werk, professionaliteit en meedenken over de communicatiedoelen. Betrouwbaarheid en goede afspraken zijn voor mij net zo belangrijk als voor u.
Switch Creative kan het volgende voor u verzorgen:

  • logo’s en huisstijlen
  • verzorging drukwerk
  • above en below the line producties
  • advertenties
  • webmedia

Geen moderne onderneming of instelling kan nog zonder website. Maar een aantrekkelijke, herkenbare en heldere website is niet meer iets wat je op een achternamiddag in elkaar zet. Slechte websites zijn er al genoeg en ook uw klanten worden steeds kritischer. De functionaliteit van een website verdient daarom dan ook nadrukkelijk aandacht.SWITCH CREATIVE ziet er niet alleen op toe dat een websiteontwerp mooi en opvallend is, maar ook daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van uw bedrijf of organisatie. Of het nu om een brochure , nieuwsbrief of een website gaat, dergelijke communicatiemiddelen moeten in mijn visie een zinnige investering in de toekomst zijn. Goede en effectieve communicatiemiddelen verdienen zichzelf op termijn vele malen terug!
SWITCH CREATIVE vertaalt passie voor vormgeving naar goede en doordachte websites, online marketingcampagnes, mobiele applicaties en intranetten.

 

pulze-itPulze-IT zorgt dat uw ICT klopt
Bij Pulze-IT Computerservices weten we dat ICT veilig en gezond moet zijn. Alleen zo kunnen u en uw medewerkers efficiënt en probleemloos werken. Dit betekent werken waar en wanneer u wilt, zonder zorgen over opslag en back-ups, razendsnel en bedrijfszeker. Wij zorgen dat uw ICT klopt.
Pulze-IT Computerservices verzorgt de ICT voor mkb-bedrijven, zzp-ers en particulieren. Onze oplossingen zijn eenvoudig waar het kan en complex waar het moet. Natuurlijk hebben we voor ieder ICT-probleem een remedie, maar we werken liever preventief. Zo blijft uw ICT kloppen.

 

 

 

 

 

Informatie kennissessies

Seminars/workshop/presentaties ronde 1

 

Rabobank – Ondernemingsplan en risico’s
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? In deze korte workshop krijg je handvaten om een start te maken met het schrijven van een ondernemingsplan. Daarnaast vertellen zij je meer over de risico’s waar je als ondernemer mee te maken krijgt en hoe je deze aanpakt.

 

 

 

 

justionJustion Advocaten: Franchise; Bezint eer je begint.
‘Een franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever) die de franchisenemer het recht geeft om tegen betaling een zaak met die handelsnaam te exploiteren.’ Het klinkt vaak goed omdat je als starter gelijk gebruik kan maken van een bestaand en zichzelf bewezen merk of formule. Maar niet iedere franchisegever heeft zomaar het beste met je voor en franchisenemers komen steeds vaker in de knel door bijvoorbeeld onhaalbare omzetprognoses. Advocaat Nienke Slump van Justion advocaten is gespecialiseerd in franchiserecht en heeft diverse zaken behandeld die door media zijn opgepakt zoals het financieel dagblad, telegraaf, Zembla, Een Vandaag en het NOS journaal. In een half uur tijd praat ze je bij over waar je op moet letten als je een franchise aan wilt gaan.

Lees ook meer in een artikel dat Nienke heeft geschreven in het Financieel Dagblad van 25 november 2016 via deze link.

acconavmAccon avm
Accon avm is een ambitieuze advies- en accountantsorganisatie, met zo’n 45 kantoren verspreid over heel Nederland. Onze klanten hechten grote waarde aan een adviseur-accountant ‘om de hoek’; wij zitten op ónze beurt graag in de buurt van onze klanten. Niet voor niets is dichtbij – en dat mag u letterlijk én figuurlijk opvat ten één van onze vier kernwaarden. Alleen zo kunnen wij nauw betrokken zijn bij wat u inspireert en motiveert, bij u en uw medewerkers, bij uw kernactiviteiten, uw markten en uw kansen, maar ook bij de barrières en obstakels die duurzaam succes in de weg staan.Wij staan naast u in uw bedrijfsvoering en zijn net zo ondernemend als u. U mag van ons kwaliteit, transparantie, vernieuwing en een persoonlijke benadering verwachten. Alertheid, snelheid,  betrouwbaarheid en kennis van zaken zijn vanzelfsprekend. Ambitieus? Absoluut, maar ook daarin zijn wij niet anders dan u. Mooie woorden natuurlijk. Maar we maken ze graag waar in de praktijk. Neem de proef op de som, daag ons uit en laat u verrassen.


 

Belastingdienstlogo-belastingdienst
De belastingdienst organiseert een kennissessie waarbinnen de volgende items aan bod zullen komen:
Algemene presentatie waarin uitleg gegeven wordt over de BTW en de Inkomstenbelasting met als onderwerpen.
– Ondernemerschap voor de BTW en de Inkomstenbelasting
– De Kleinondernemersregeling (KOR),
– DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie, opvolger van de VAR)
– De auto in de onderneming of privé
– BTW

Seminars/workshop/presentaties ronde 2

Marleen KuipersMarleen Kuiper (BBIE) – Jouw merk is goud waard
Welke voordelen brengt een merkregistratie jou als ondernemer? Welke merken kun je wel registreren en welke merken niet? En waar kun je nakijken of jouw merk al bestaat?

Het is belangrijk om het antwoord te weten op deze vragen want als ondernemer investeer je veel tijd en energie in (de start van) je bedrijf. Je bouwt een goede naam op, jouw merk! Deze verdient bescherming tegen misbruik. Je wilt immers niet dat een andere ondernemer zomaar jouw goede naam kan gebruiken.

Marleen Kuiper, voorlichter bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) zal tijdens deze workshop de antwoorden geven op deze vragen. Maar hij geeft je ook inzicht in de relatie tussen handelsnaam, domeinnaam en merk en een aantal tips voor je merk.

succesvolle-startersInspiratiesessie succesvolle starters
Ontmoet succesvolle startende ondernemers, luister naar hun verhaal en stel vragen tijdens een interactieve kennisessie met drie ondernemers. Dit zijn
-Paul van Cadsand, Van Cadsand beds: ontwikkelt naast een beddenlijn een innovatieve slaapradar waarmee het slaapritme wordt geanalyseerd en geoptimaliseerd.
-Zoet Goed taarten, Marloes Daman: decoratie van (bruids)gebak en eigenaar van www.snoeppapiertje.nl
In een intieme setting is het mogelijk om vragen te stellen en advies te krijgen over hun zij hun startende onderneming succesvol hebben opgezet.

 

NHI opleidingen

jorge-oberNHI Opleidingen en NXT Sales
Onderscheidend vermogen dat raakt.
In een markt waar er talloze aanbieders dezelfde termen en kreten gebruiken is onderscheidend zijn lastig.
Voor de klant omdat deze moeilijk een goede keuze kan maken en voor de (startende) ondernemer omdat er al snel dezelfde begrippen worden gebruikt…

Tijdens deze Seminar krijg je antwoord op de vragen:
• Wat is het verschil tussen uniek & onderscheidend?
• Hoe bouw ik onderscheidend vermogen stap voor stap op?
• Welke stappen neem ik vanuit dat onderscheidend vermogen richting een order?
• Hoe zorg ik dat mijn klant zich met mijn klant gaat verbinden?

Begin vanuit een onderscheidende start en zet direct het juiste beeld op het netvlies van jouw doelgroep.
Pak die kans en schrijf je in voor dit seminar!

Arne Hulstein – Start-up Coach
Arne-Hulstein-300x200

Als starter geloof jij in jouw product of dienst. Je wilt groeien. Je wilt groeien. Meer klanten, meer omzet, meer overhouden. Maar hoe pak je dat aan?

Arne loopt met jou door negen succesfactoren die cruciaal zijn om jouw bedrijf te laten groeien, op een manier die je direct toe kunt passen. Zo kun je voor jezelf een praktisch businessplan op een rijtje zetten binnen een half uur. Alles wordt ondersteund met praktische voorbeelden, zodat jij er direct mee aan de slag kunt.

Wil jij meer uit je bedrijf halen? Dan kan dit half uurtje het verschil maken.

 

Ondersteunende organisaties Startersdag
Logo De Twaalfde Man

De Twaalfde Man Marketing en Communicatie – Marc Volleman
De Twaalfde Man Marketing en Communicatie ondersteunt bij het realiseren van ondernemersdoelen. Ze zorgen voor de vertaalslag van positionering en merk naar concrete uitvoering van uw communicatie. Ze helpen u om de lijnen uit te zetten. En geven de perfecte voorzet. Zodat u kunt scoren. Eenvoudig en doeltreffend!

 

 

Aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *