Sea & Shore electronics

seaDe compagnons Harro Melse en Leon van de Zande startten in 2012 hun bedrijf Sea & Shore electronics op. Hun doel: het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrische installaties binnen de industrie en scheepvaart branche. Na een vliegende start voeren inmiddels  8 medewerkers met 6 servicewagens de meest uiteenlopende  werkzaamheden vanaf de thuisbasis in Yerseke uit. Het werkgebied is inmiddels verbreedt naar onder andere zeegaande schepen, zandzuigers, werk- en onderzoeksschepen. Meer en meer zij wij servicepartner voor agentschappen in de havens.

Kwaliteit
Sea & Shore electronics onderscheid zich door een sterk servicegerichte no-nonsense mentaliteit. Kennis van zaken met classificatiebureaus als Bureau Veritas, Germanischer Lloyd, ILenT staan garant voor een gecertificeerde manier van werken.  “Hijs en lierapplicaties zijn ons op het lijf geschreven”  zegt Leon van de Zande. Compleet elektrisch 4 kwadranten bedrijf, elektro-pneumatische bediende lieren, waarvan wij de complete pneumatiek verzorgen tot en met de liercontrollers.  Ook het besturen van hydraulische installaties, lieren en systemen tbv bijvoorbeeld spudpalen behoren tot ons activiteiten. Verder zijn we sterk in revisiewerkzaamheden; stuurhuizen opnieuw inrichten, moderniseren en automatiseren, oude hoofdschakelborden vervangen of aanpassen etc.

Kortom van machinekamer tot stuurhuis inclusief de benodigde alarmeringssystemen.

Personeel
Onder zeer wisselende omstandigheden goed presteren kan alleen met goed opgeleid en gemotiveerd personeel. Voor de maritieme sector is specialisatie nodig, investeren in personeel is daarom belangrijk. Scholing en cursussen zijn een speerpunt binnen onze organisatie. Het gaat bij ons servicegerichte bedrijf om betrouwbaarheid. Onze mensen maken het verschil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.