SEC catering: Kwaliteit en passie beleven

SEC Catering is een samenwerking tussen Martijn van de Woestijne van café-restaurant SOIF en René Willems van Culi Consult Kookstudio.

René: “Martijn en ik hielden ons allebei al bezig met catering. We merkten dat de aanvragen toenamen qua formaat en aantal en besloten hierover te brainstormen, zo is SEC Catering ontstaan. We delen onze passie voor koken en proeven dit ook bij gasten. Mensen zijn op zoek naar iets vernieuwends.”

Beide heren hebben veel ervaring in de keuken en een eigen zaak in Vlissingen. “Juist de combinatie maakt ons zo sterk. We hebben samen een geweldig team met mensen en twee prachtige keukens tot onze beschikking. We zien de catering niet als bijzaak, maar het is een wezenlijk onderdeel van onze bedrijven.”

Kwaliteit staat voorop bij SEC Catering. “Wij doen graag een`stapje extra voor onze gasten, iedere opdracht is even belangrijk. Soms staan opdrachten al maanden gepland, maar er worden er ook op veel kortere termijn aangevraagd. Onafhankelijk van het formaat, de aard en het tijdspad, vragen we ons altijd eerst af of een opdracht voor ons kwalitatief haalbaar is. Dit om ervoor te zorgen dat we onze afspraken goed na kunnen komen en de gast 100% kwaliteit te garanderen. Als mensen tevreden zijn, zijn wij het ook!”

 

SEC catering / Culi Consult Kookstudio

Strandplevierhof 7

4332 DB Middelburg

T: 0118 430941

E: info@seccatering.nl

I: www.seccatering.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *